Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálol rosszul hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálol rosszul hogy állandóam beraknak a barát-zónába?

Figyelt kérdés
3. Eset egymás után.. 😫 egyszerűen nem tudom mot csinálok rosszul, nem várok általába sokat hogy elhívjam randira, nem átlagosam beszélem vele, akkor mégis mit rontottam el megint? Még utalásokat is tettem.
2015. jún. 21. 08:10
 1/7 A kérdező kommentje:
A mostani eset érdekes volt, smároltunk is, hívott ide oda bulizni meg beszélgetni a városba. Amikor találkoztunk mindig olyan édes hangon beszélt, meg elpirult sokszor
2015. jún. 21. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:

És a 3. végén, hogy derült ki, hogy friend-zoneban vagy?

Friendek közt egyáltalán nem megszokás a smárolás, max részegen;)

2015. jún. 21. 08:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy hogy a legjobb barátnője aki kb 10 éve az, rámírt h miért van olyan érzése h tetszik nekem xy. És akkor mondtam hogy hat nemtudom, ő meg hogy felejtsem el, mert boynyolult elmondani és mások jönnek be neki
2015. jún. 21. 09:05
 4/7 A kérdező kommentje:
A barátnője meg azért irt rám mert volt egy osztálykirándulás és állandóan vele beszéltem. Bár az is lehet hogy a 'kiszemeltem' mondta neki h írja ezt nekem hogy lerázzon
2015. jún. 21. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Aha, biztos smárolgat veled és mások jönnek be neki... Nem lehet hogy inkább a barátnőjének tetszel, és így akarja megakadályozni hogy összejöjjetek? Vagy valami hasonló?
2015. jún. 21. 09:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem binném hogy bejövök neki.
2015. jún. 21. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:

örülj neki, hogy vannak barátaid :)

lehetne rosszabb... gondolj bele! Engem az "utállak" zónába raknak :) becsüld meg a bizalmasaidat! én ezt tanácsolom :)

2015. jún. 21. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!