Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálol rosszul hogy állandóam beraknak a barát-zónába?
Figyelt kérdés
3. Eset egymás után.. 😫 egyszerűen nem tudom mot csinálok rosszul, nem várok általába sokat hogy elhívjam randira, nem átlagosam beszélem vele, akkor mégis mit rontottam el megint? Még utalásokat is tettem.2015. jún. 21. 08:10
1/7 A kérdező kommentje:
A mostani eset érdekes volt, smároltunk is, hívott ide oda bulizni meg beszélgetni a városba. Amikor találkoztunk mindig olyan édes hangon beszélt, meg elpirult sokszor
2015. jún. 21. 08:17
2/7 anonim válasza:
És a 3. végén, hogy derült ki, hogy friend-zoneban vagy?
Friendek közt egyáltalán nem megszokás a smárolás, max részegen;)
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy hogy a legjobb barátnője aki kb 10 éve az, rámírt h miért van olyan érzése h tetszik nekem xy. És akkor mondtam hogy hat nemtudom, ő meg hogy felejtsem el, mert boynyolult elmondani és mások jönnek be neki
2015. jún. 21. 09:05
4/7 A kérdező kommentje:
A barátnője meg azért irt rám mert volt egy osztálykirándulás és állandóan vele beszéltem. Bár az is lehet hogy a 'kiszemeltem' mondta neki h írja ezt nekem hogy lerázzon
2015. jún. 21. 09:07
5/7 anonim válasza:
Aha, biztos smárolgat veled és mások jönnek be neki... Nem lehet hogy inkább a barátnőjének tetszel, és így akarja megakadályozni hogy összejöjjetek? Vagy valami hasonló?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem binném hogy bejövök neki.
2015. jún. 21. 09:25
7/7 anonim válasza:
örülj neki, hogy vannak barátaid :)
lehetne rosszabb... gondolj bele! Engem az "utállak" zónába raknak :) becsüld meg a bizalmasaidat! én ezt tanácsolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!