Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs barátom? 15L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom? 15L

Figyelt kérdés

Többen mondták, hogy szép vagyok, de mégsincs barátom.(mondjuk, én nem tartom magam egy különösen szép lánynak) Vékony, barnahajú, kékszemű, 166 cm vagyok. Vannak fiúk, akik udvarolnak, de ők nem igazán jönnek be, bár gondolom így szokott ez lenni, mert aki nekem tetszik az leszar (bocsánat a kifjezésért). Egyszer írtam neki, de nem írt vissza :c.. DE amúgy nem szoktam kezdeményezni... Egyébként nem vagyok olyan beszédes, sokszor álmodozom, kicsit szerencsétlen vagyok, ott próbálok segíteni, ahol tudok, próbálok úgy cselekedni, hogy mindenkinek jó legyen, rendszeresen sportolok, sokszor kimozdulok, általában lazán veszem a dolgokat, nem hisztizek (kivéve most :Ddd), szóval elméletileg úgy élem az életemet, ahogy a "nagy könyv" írja, mindent próbálok jól csinálni, DE mégsincs senki.. Ez nagyon elkeserít és nem tudom, min kéne változtatni, hogy ez megváltozzon... Még nem volt barátom se..

Szerintetek mit tegyek?

2015. jún. 19. 14:55
1 2
 1/11 anonim válasza:

Egyszer vagy te találod meg azt akivel meg szeretnéd próbálni vagy ő talál meg téged. Minden csak idő kérdése. De soha ne add fel. Mindig keress. És legyen önbizalmad is :)

16/f

2015. jún. 19. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Igazából abban a korban vagy még, hogy a korodbeli fiúk még nem igazán mernek rádmozdulni, még ha tetszel is nekik, vagy ha merik is, nagyon bénák, nem tudják mit csináljanak, mondjanak, hová vigyenek stb. Egyelőre annyit tudsz tenni, hogy vársz, szerintem, vagy tényleg elég rámenősen csinálod a dolgokat, és összejössz azzal a sráccal, bár ha most nem érdekled, akkor van esélye, hogy amúgy nem akar tőled semmit. Vagy elkezdesz idősebb fiúkkal is ismerkedni, akik tudják mi a helyzet, tapasztalatot gyűjtesz, hogy kell viselkedni meg minden téren, aztán ezzel is eltelhet pár év, 15 évesen szerintem még nem sok értelme van komoly kapcsolatot kezdeni, főleg korodbelivel, ha mindketten még aránylag tapasztalatlanok vagytok.. Nekem nem jött be.. :\

20/F

2015. jún. 19. 15:02
 3/11 anonim válasza:
Szerintem várd ki, míg jön olyan fiú, akivel egy hullámhosszon lesztek és ne siesd el a dolgokat. A leírásod alapján rendes lány vagy, olyan akit Az a bizonyos fiú biztos megbecsülne. :)
2015. jún. 19. 15:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!
2015. jún. 19. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:

én is ugyanebben a cipőben járok :(

15/L ( :D )

2015. jún. 19. 15:12
 6/11 anonim válasza:
Én ia ebben a problémában szenvedek :/ 15/F
2015. jún. 19. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Szegény tinilányok. Nem kell ennyire elkenődni. Akinek nincs barátja annak majd lesz. Feltéve, ha nem eleve olyan elvárásokat fogalmaztok meg a leendő baráttal szemben, amit nem tud teljesíteni senki. No meg az sem hátrány, ha mondjuk egy esetleg énn érdeklődést mutató srácot, mégha azonnal nem is szerettek bele, nem zavartok el azonnal, hanem ha kicsit is szimpatikus a közeledése, vagy őszinte, akkor hagytok neki esélyt a bizonyításra.

Persze várhatjátok a szőke herceget is fehér lovon és kacsalábon forgó palotával. De a helyzet az, hogy nem minden pasi szőke kék szemű, lova sincs mindnek, sőt lehet nemhogy palotája, de még viskója sincs egyenlőre.

2015. jún. 19. 17:01
 8/11 anonim ***** válasza:

#6 hogy nincs pasid?

ej

ejj

ejjjjjjjjjjjj

2015. jún. 19. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak kellene szerezni egy időgépet valahonnan... Ennyi magányos leányt...
2015. jún. 19. 18:21
 10/11 anonim válasza:
Igazából nem értem miért mondod , hogy senki? és akik udvarolnak neked azok senkik? Komolyan vedd már észre , ne várd a tökéletest , ezzel szinte lenézed azokat a fiúkat akik udvarolnak neked , ismerd meg őket jobban , " Hiába van egy márkás pénztárcád ,ha egy forint sincs benne ! "
2015. jún. 19. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!