Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » FIUK! Hogyan kezdeményezzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIUK! Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Akarok fiukkal ismerkedni , akár utcán ,plázákba , de sose tudom hogyan kezdemenyezek, mit mondjak meg ilyenek?

2015. máj. 28. 19:27
 1/8 anonim válasza:
100%
Hűha a közelemeben is élhetne pár ilyen lány h ők akarnak kezdeményezni. szerintem odamész és: Sziia XY vagyok, nincs kedved beszélgetni? biztos nem fognak elküldeni ( :
2015. máj. 28. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szia, hello megkérdezhetem mennyi az idő?

aranyos vagy nagyon.

hány éves vagy?

valami kis érdeklődést mutatsz fele és ő is hajlamos rá akkor alakulni fog tovább

2015. máj. 28. 19:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszi:) 14 vagyok
2015. máj. 28. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Még kislány vagy...Tudom, hogy a csapból is az folyik, hogy 14 évesen már úgy kell viselkednetek, mint a felnőttek, de ez NEM KÖVETENDŐ példa, bár ahogy elnézem a pláza közel áll hozzád, szóval kövessed csak ezt a példát...

Másrészről, miért kéne neked kezdeményezned? A lányok túlnyomó többsége direkt azért nem kezdeményez, mert nem akar könnyűvérűnek tűnni, gondolom nem szeretnél pár hónap múlva "terhes vagyok, segítség!!!" típusú kérdéseket kiírni ide, mert mi nem tartunk igényt ezekre :) Általánosságban: A nők legyenek nők és a férfiak legyenek férfiak végre...

2015. máj. 28. 22:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem jarol olyan sokat plazaba csak a tobseg igen , am nem valami konnyuveru es ha valami bukoval allok szoba rogton elmennek
2015. máj. 29. 06:50
 6/8 A kérdező kommentje:
De a mai jo fiuk nem birnak kezdemenyezni
2015. máj. 29. 06:51
 7/8 anonim válasza:
Pasizás előtt olvass át egy nyelvtan könyvet :)
2015. máj. 31. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:
A fiúk egészen mások,ha egy lány kezdeményez,egyáltalán nem kell a visszautasítástól félned,ne legyél ideges,hisz ha megszólítasz egy idegen srácot,akkor inkább ők lesznek izgalomban ;) (15/f)
2015. jún. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!