Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valakinek egyszerűen nem való barátnő?

Figyelt kérdés

16/F vagyok, szóval még retek sok időm van, de eddigi tapasztalataim alapján... hát...

Mivel elég aszociális, és csendes vagyok (egyre kevésbé, már kezdem kinőni), ezért kapcsolatot kialakítani még hímekkel is nehezemre esik.. Vannak haverjaim, akikkel eljárok ide-oda, és, ha bajom van akkor segítenek, de úgy igazán senkivel nem tudok/szoktam beszélgetni..

Igazából nem szeretek beszélni.. Fárasztó és szinte biztos, hogy vagy nem tudom normálisan megfogalmazni a mondanivalómat, vagy szimplán nincs is mondanivalóm..

Szóval lánnyal beszélgetni, eddig sohaaaaaa nem sikerült. Kivéve 1-2 esetet, mikor a lány nagyon kezdeményező volt, de ezeknek a végén mindig kiderült, hogy a csaj csak barátkozni akart..

Külsőre epikusan nagy problémám nincsen, kicsit fiatalabbnak nézek ki, de belefér..

Igazából udvarias vagyok, és én viszonylag intelligensnek tartom magam, de egyszerűen hiába, ha nem tudom/akarom ezt "megmutatni"..

Ez nem egy olyan tipikus sírós poszt, hogy semmit nem ér az életem... de belegondolván tök fölösleges nekem egy csaj..

Csak elunná magát.. Ráadásul pénzem sincs, hogy valamit csináljak vele.

2015. jún. 20. 20:54
 1/3 A kérdező kommentje:

A szexuális vágyaimat természetesen szívesen kiélném valakin, de mivel nem rendelkezem epikus mérettel, ráadásul a testem sem body builder alkat (elég sovány vagyok), ezért már ha belegondolok is kínosan érzem magam a csaj előtt (tehát a fantáziámban egy random csaj előtt)...

Arra gondoltam, hogy talán k-r-ázhatnék... Olcsóbban kijön mint fenntartani egy csajt több évig...

2015. jún. 20. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj ez hülyeség,hogy nem való neked barátnő.. Lehet,hogy későn érő típus vagy ,úgy értem még nem állsz készen egy kapcsolatra vagy egyáltalán arra,hogy udvarolj egy lánynak. Amivel persze semmibaj nincsen ,hisz mindenki más. De ezen szerintem változtathatsz ,ha egyre több lányt keresel meg és udvarolsz nekik.. és akkor a lányokkal való kommunikáció is jobban fog menni:) Csak gyakorlat kell.. Sok sikert neked! 15/L
2015. jún. 20. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
létezik
2015. jún. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!