Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyin vágyom egy barátnőre....

Nagyin vágyom egy barátnőre. De egyszerűen nem megy. Miért? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ma elhívtam egy csajt fagyizni. Ő nem jött el. Mondom oké biztos siet.. Láttam még egy lányt, ő is visszautasított.. A harmadik is.. Innentől hazajöttem mert nagyon elrontotta a kedvem.. :( Kicsit szégyenlős vagyok. De mostmár nincsnek 14 éves rendes lányok? :( ? Pedig ne, akartam őket elrabolni csak simerkedni akartam.. Miért nem megy?

Most jó lenne ha akár csak egyetlen 14 éves rendes lány írna.. :) meghozná a kedvem :)

2014. júl. 20. 01:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Nagyon*
2014. júl. 20. 01:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nagyi. :D
2014. júl. 20. 01:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Jólvan.. Köszi ez kellet..
2014. júl. 20. 01:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Az ismeretlenek.hu tele van a te korosztályoddal. :D
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nem volt kedvük veled fagyizni, még rendesek. Nem dughatnak mindenkivel, tudod.
2014. júl. 20. 01:20
 7/9 M1A1 ***** válasza:
Igazából én az ismeretlenek.hu-t nem ajánlom annyira.. Teljesen komolytalan oldal(illetve nem az oldal komolytalan, hanem a korosztályunk többsége aki használja). Osztálytársaim is azon az oldalon szoktak "trollkodni". Elég bosszantó.. Ott nincs túl sok esélyed szerintem...
2014. júl. 20. 01:20
 8/9 anonim ***** válasza:
ilyen helyesírással ne sok jóra számíts...
2014. júl. 20. 01:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Telefonról írtam. :)
2014. júl. 20. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!