A lányoknak a tettek számítanak, vagy hogy egyszerűen milyen vagy?
Nekem az számít hogyan viselkedik, hogy beszél velem a srác. Mert nem igaz hogyha jól néz ki akkor nyerő, nekem akkor nyerő a srác ha kedves, udvarias, vannak közös témáink, nem csak csajokról, bulikról meg haverokról lehet vele beszélgetni, hanem értelmes dolgokról leginkább. Tanult, okos, van humora, de nem vesz viccnek mindent, nem perverz, nem ért félre mindent, stb. Nekem ezek a fontosak, és én találtam is ilyen srácot már.
De persze más csajoknak más jön be... ez csak én vagyok.
Is-is, ráadásul a kettő ugye összefügg...
Az én érdeklődésemet azzal tudja felkelteni egy férfi, ha érdekes a személyisége és odafigyel rám is (nem csak a saját fejében él, a saját elméleteit hangoztatja).
Ha érzem az érdeklődést, figyelmet, tiszteletet és számomra is érdekes a személyisége, akkor nyert ügye van.
az hogy milyen vagy, meghatározza hogy mit fogsz tenni; és amit teszel abból kiderül milyen vagy
hát öcsém, ez ördögi kör :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!