Lehetséges, hogy azért van egyre több tini meleg fiú manapság, mert a sok utálatos lány miatti csalódás egyszerűen a rendes fiúk felé terelte a vágyaikat?
Nem. Nem lehet varázsütésre megváltoztatni egy ember szexualitását. Nem lesz heteroból homoszexuális. Soha.
Az megint más kérdés, hogy van olyan bal&@sz, aki elérhetetleneket pályáz meg, vagy akkora tahó, hogy az már elviselhetetlen. Az ilyenek nézzenek magukba és ne a másik nemet okolják a szerencsétlenségükért.
Nem lehetséges.
A szexualitás meghatározó részben az anyaméhben eldől.
Nem.
Miért ha te csalódnál sokszor a lányokban akkor melegé változnál?
Nyilván nem mert nem így működik.
"#2-es, ezekkel az állításokkal én tudnék vitatkozni. Engem legutóbb egy kifejezettem nem vonzó (nem akarom már sértő szavakkal illetni) lány rondázott le, úgy, hogy végig kedves voltam vele!"
Vagy talán mégsem. Talán még sem vagyok olyan jófej, humoros és kedves, mint amilyennek te képzeled magad.
Másik lehetőség: egyszerűen nem voltál az esete. Ez van. Ettől még nem lesz ordas qurva minden nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!