Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam? Vagy egyszerűen "meneküljek el"?
Az 1. lány:
Visszahúzódó,kedves,nagyon intelligens lehet vele filós dolgokról beszélgetni,nem jár bulizni inkább kockul otthon, nincs túl sok barátja,teljesen egy hullámhosszon vagyok vele,ugyanazokon a poénokon nevetünk,ugyanazok a témák érdekelnek,egyszóval vele minden tökéletes.
Őt kb. 4 hónapja ismerem és 3 hónapja vagyunk együtt soha nem csaltam meg és eszembe sem jutott megcsalni,szeretem csak van itt egy másik lány is..
Ő sem az a hajdenagyon bulizós lány,de nem visszafogott kicsit sem,sok barátja van nagyon bírjuk egymás fejét,nem is tudom nagyon jellemezni de a fontos itt az hogy a 2. lánnyal 2 éve ismerjük egymást és 9 hónapot voltunk együtt (vicces emberek kedvéért nem,nem lett terhes) aztán minden szó nélkül elhagyott,letiltott faceről a számomat is letiltatta,és mivel ő egy tőlem messzebb lévő városba jár suliba (kolis) ezért személyesen nem nagyon tudtam volna meglátogatni,kiderült hogy egy másik srácért hagyott el de nagyon lelki ismeret furdalása volt a dolog miatt,és most hónapok elteltével elkezdtünk dumálni facen (éppen ismerősömre kerestem rá mikor észrevettem hogy nem vagyok neki letiltva),kiderült hogy a srác otthagyta pár napja és szóba került hogy újra összeakar velem jönni :(
Nem tagadhatom hogy még mindig nagyon szeretem,mert ő volt életem első nagy szerelme és ezt nem lehet csak úgy elfeledni,de megcsalt és átvert (amiért már vagy 10-szer bocsánatot kért) és én nagyon nehezen felejtek,vagy emésztek meg ilyen kaliberű dolgokat,de szeretem,nem tudok ellene mit tenni.
2 napja agyalok ezen hogy mitévő legyek,már arra is gondoltam hogy hagyom mind a kettőt.Félre értés ne essék boldog vagyok a jelenlegi barátnőmmel de egyszerűen nem tudom a másik lányt feledni,nem tudnék nélküle meglenni,gáz vagyok tudom de kellene néhány vélemény a helyzetről.
És ez nem szavazás hogy kit válasszak,csak a véleményetek érdekelne.
1# a másik lány tudom jól hogy szeret és azt is hogy megbánta,ennyire már ismerem,és rengeteg mindent megéltünk együtt,jót is rosszat is.
A jelenlegi barátnőmmel pedig,hát nem tudom jó vele de néha úgyérzem ő még kicsit idegen nekem...
nincs de, nincs ahh....ha ez nálad komolyan kérdés, akkor az első csajt sem érdemled meg, inkább lépj le a csába egyedül vagy a második csajjal, de ne izgulj, ő megint át fog kúrni, amint lehetősége lesz rá.
szóval barátom, most vagy abban a helyzetben, hogy hosszútávon elkúrhatod az életed egy ilyen nosztalgikus baromsággal (ismerem az érzést, én is összehoztam ezt, kétszer is :D 5 éve, meg 3 éve) én spec szarul választottam, bár nem volt ilyen lelépősdi megcsalósdi a képben, de egy dologban biztos lehetsz, SOHA nem lesz veled őszinte az a ribi
igazából ez a döntés a kritikus tényezők figyelembevételével nem is kérdéses. ne szúrd el.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!