Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de egyszerűen nem bírom ki ezt a távkapcsolat dolgot, mit csinálhatok?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval és egymásba szerettünk. Viszont az a baj, hogy másik városban tanulunk és kb kéthetente tudunk találkozni. Minden alkalommal bőgök, mikor elmegy, megszalad a szívem, hogy nem ölelhetem. Pedig minden nap beszélünk nagyon sokat. Ő az az ember, akivel el tudnám képzelni akár a hátralevő életemet is, de ebbe így belebetegedek2015. jan. 12. 19:46
1/4 anonim válasza:
Milyen messze van az a másik város? Tuti nem tudtok találkozni két hétnél sűrűbben?
Mert oké, hogy én az 1000km-rel messzebb dolgozó barátommal csak kizárólag kéthetente tudok találkozni, mert akkor jön haza, de ti mit csináltok ami miatt nem megy sűrűbben?
2/4 anonim válasza:
Nem mindenkinek való a távkapcsolat. Nekem egyszerűen nem fér bele a hiány, hogy nincs ott mellettem vagy nem lehetek ott mellette, nem ölel meg, nem alszik velem, csak a net.
Viszont van jóbarátom, akinek Anglia - Magyarország kapcsolata volt évekig .. azóta házasok és együtt élnek :)
Ha úgy érzed nem bírod ezt, akkor nem neked való.
3/4 anonim válasza:
2000Km-re lakik a barátom. Három havonta találkozunk pár napot. Nyáron költözök ki hozzá (Angliába)
4/4 anonim válasza:
az még nem is annyira vészes sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!