Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora távolsággal távkapocslat?
Budapest-Ingolstadt.
Nem terveztem volna semmit, de egyszerűen annyira tetszik mindene (kívül-belül), hogy az nem igaz. Egyik haverom azt mondja, hogy ne foglalkozzak ezzel a lánnyal, keressek helybélit, aztán majd mikor 2 év múlva jön haza, akkor keressem fel.
De én nem ilyen vagyok. Nem akarom elrontani a lehetőségeimet.
Valami őszinte véleménnyel tudna valaki szolgálni? Megéri szívni ekkora távolsággal?
(még korábban ismertem meg, akkor itthon lakott, de mostanában kerültünk közel egymáshoz..)
Szia!
Ez kicsit nagyobb távolság ugyan mint az én esetemben, (5 éve vagyok együtt a barátommal, 350kilóméterre laktunk egymástól mikor megismerkedtünk) de szerintem ha tényleg szereted, akkor megéri várni rá, nekem legalábbis megérte. Az első 1 év volt nehéz mikor csak neten beszéltünk, de azóta idejött Budapestre egyetemre és jól megvagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!