Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat nagy távolsággal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat nagy távolsággal?

Figyelt kérdés
Távkapcs.ban élek, Magyarország egyik végétől a másikig kell utaznom/utaznia, hogy találkozzunk (közel 500 km ) .Szeretjük egymást, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a kapcsolat hosszú életű lesz. Volt már valaki hasonló helyzetben, ekkora távolsággal? Mi lett a dologból?
2010. aug. 18. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:

több évig bírtuk, 2 és fél év után a lány unta meg..... pedig nem a távolságga volt baj!

Ha kitartóak vagytok és van eg yközös cél akkor bejöhet pl: ha tudjátok hog ymondjuk 2 év múlva kijárod a sulit és összeköltözhettek akkor érdemes várni

2010. aug. 18. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 210 km volt a távolság, vége lett 4 hónap után. De nem a táv miatt, hanem, mert jobban megismertem a dolgait. Akkor is így lett volna vége, ha a szomszédban lakik.

Azt tudom mondani, mint előttem. Úgy lehet ezt kibírni, ha mind a ketten tudjátok, mennyi időt kell még így átvészelni, míg lehetőség nem lesz az összeköltözésre/ egy helyre költözésre.

2010. aug. 18. 09:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Azok élnek távkapcsolatban, akik nem mernek odamenni a szomszédban lakó fiúhoz vagy lányhoz, de már nagyon szégyellik a társaik előtt, hogy senkijük nincs. Ezért aztán kitalálnak maguknak egy ilyen álomvilágot. Néha valóban létezik valahol egy hozzá hasonlóan gátlásos társ, máskor azonban az is csak önámitás.

Jövője nincs az ilyesminek, a felnőtté válás majd automatikusan megoldja a dolgot.

Csak keresni kell egy hús-vár létező társat a környezetedben, és rájössz hogy egy párnak naponta személyesen kell találkoznia.

2010. aug. 18. 09:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a túl nagy távolság,úgy a túlzott közelség is tönkreteszi a kapcsolatot.

Eltalálni a megfelelő mértéket,szinte már művészet.

2010. aug. 18. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Szenvedés lesz a vége. Előbb- vagy utóbb, de mindig Pokolba jut az egyik fél az ilyen szerelemből. :S
2010. aug. 18. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem most van kialakulóban egy távkapcsolatom, nem tudom mi lesz belőle, mert másik országban dolgozik, február óta ismerjük egymást és csak decemberben fogunk tudni először találkozni, ezért akkor dől el, hogy lesz-e belőle folytatás vagy nem. Azt tudom neked bíztatásul még mondani, hogy annak idején a volt férjemmel is távkapcsolatban kezdtük, és közel 8 évet voltunk együtt, amiből 6-ot laktunk együtt. Az első 2 évet kibírtuk a kétheti hétvégi találkozókkal, mivel szerettük egymást. 28L
2010. aug. 18. 12:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt már távkacsolatom, de sajnos 3 hónap után a barátom talált magának valaki mást:S Sajnos gyakran megesik, hogy a környezetében talál valakit, míg nem lehet veled. Persze a szerelem mindenre képes:)
2010. aug. 23. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Kettőnk közt 2400km távolság volt anno!!! És láss csodát most együtt élünk! ;) Ne keseredj el ha igazán szeretitek egymást akkor együtt maradtok! Én mindenesetre nagyon drukkolok nektek!!!!
2010. aug. 23. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Én jelenleg is távkapcsolatban élek. Eddig működik, bár még elég fiatal kapcsolat. Kb. 300km a távolság de közelebb költözöm az egyetem miatt, szóval így könnyebb lesz. Remélem működni fog...nagyon szeretem :)
2010. aug. 23. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!