Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat nagy távolsággal?
több évig bírtuk, 2 és fél év után a lány unta meg..... pedig nem a távolságga volt baj!
Ha kitartóak vagytok és van eg yközös cél akkor bejöhet pl: ha tudjátok hog ymondjuk 2 év múlva kijárod a sulit és összeköltözhettek akkor érdemes várni
Kb. 210 km volt a távolság, vége lett 4 hónap után. De nem a táv miatt, hanem, mert jobban megismertem a dolgait. Akkor is így lett volna vége, ha a szomszédban lakik.
Azt tudom mondani, mint előttem. Úgy lehet ezt kibírni, ha mind a ketten tudjátok, mennyi időt kell még így átvészelni, míg lehetőség nem lesz az összeköltözésre/ egy helyre költözésre.
Azok élnek távkapcsolatban, akik nem mernek odamenni a szomszédban lakó fiúhoz vagy lányhoz, de már nagyon szégyellik a társaik előtt, hogy senkijük nincs. Ezért aztán kitalálnak maguknak egy ilyen álomvilágot. Néha valóban létezik valahol egy hozzá hasonlóan gátlásos társ, máskor azonban az is csak önámitás.
Jövője nincs az ilyesminek, a felnőtté válás majd automatikusan megoldja a dolgot.
Csak keresni kell egy hús-vár létező társat a környezetedben, és rájössz hogy egy párnak naponta személyesen kell találkoznia.
Ahogy a túl nagy távolság,úgy a túlzott közelség is tönkreteszi a kapcsolatot.
Eltalálni a megfelelő mértéket,szinte már művészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!