Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Testépítés és Csajozás,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépítés és Csajozás, véleményetek?

Figyelt kérdés
Egy kis motivációt (még többet) gyűjtenék az edzéshez, hogy az edzés hatására mennyire nőtt meg a csajozási sikeretek? Fiúk, lányok is írhatnak! Esetleg megtörtént eseteket is írhattok!
2015. jún. 17. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
SO SCHIEßEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. jún. 17. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
En edzek... ez tetszik a csajomnak is meg a lany ismeroseimnek is... szoval megeri... ;) ka es sok sikert... 14/F
2015. jún. 17. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Vékony voltam, elkezdtem edzeni, meg is látszik rajtam és elkezdtek rám tapadni a nők. Szóval megéri.
2015. jún. 17. 20:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Honnan tudom pontosan, hogy tapadnak?
2015. jún. 17. 20:44
 5/9 A kérdező kommentje:
21/F.
2015. jún. 17. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Pl. engem egyre tobben megneznek az utcan.

Bar a pasizasi sikereim meg mindig szinte a 0-t suroljak, de boldogabb vagyok, jobban nezek ki, tobb embert ismerek, vannak uj celjaim.

L

2015. jún. 17. 21:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát engem is megnéznek (rám néznek), de ezen kívül nem sok minden.
2015. jún. 17. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem kondizok, de sportolok rendszeresen, majdnem minden nap járok edzésre (úszás). Korábban hájas voltam, de összeszedtem egy normális/kicsit sportos testalkatot, úgy kell elképzelni, hogy nem vagyok kigyúrva, nincs romszálkás kockahasam, viszonylag karcsú vagyok, és vállas. Ugyan barátnőm még mindig nincs több okból kifolyólag, de sokkal jobb érzés emberek közé menni így, és tény, hogy több lány megnéz. Végre felvehetek egy szűkebb pólót, nem kell állandóan a hasamat behúzni, egyszóval jobban érzem így magam, valamivel több önbizalmam

lett.

Szóval mindenképp jót fog ez tenni neked, jobb kiállásod lesz, és több önbizalmad. Csak ne hagyd abba.

18f

2015. jún. 17. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:

1 éve kezdtem edzeni intenzíven. 95 kiló voltam. Most 85 vagyok,de izomban. Még a kocka hasért kell 1-2 hónapot diétáznom,aztán tömegnövelés jön :) Egyébként buliba,strandon vagy bármilyen közösségi helyen csak lesnek a csajok, ha singli ha van pasija, hát kinek ne vonzaná a figyelmét a széles nagy vállak, nagy formás mellkas és karrakteres férfias arc ;)

Véleményem szerint itt kezdődik egy férfi. Egyszerűen el sem tudom már képzelni hogy élhettem idáig úgy mint egy el macskásodott tápos csirke :/

2015. jún. 18. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!