Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testépítés és Csajozás, véleményetek?
Pl. engem egyre tobben megneznek az utcan.
Bar a pasizasi sikereim meg mindig szinte a 0-t suroljak, de boldogabb vagyok, jobban nezek ki, tobb embert ismerek, vannak uj celjaim.
L
Én ugyan nem kondizok, de sportolok rendszeresen, majdnem minden nap járok edzésre (úszás). Korábban hájas voltam, de összeszedtem egy normális/kicsit sportos testalkatot, úgy kell elképzelni, hogy nem vagyok kigyúrva, nincs romszálkás kockahasam, viszonylag karcsú vagyok, és vállas. Ugyan barátnőm még mindig nincs több okból kifolyólag, de sokkal jobb érzés emberek közé menni így, és tény, hogy több lány megnéz. Végre felvehetek egy szűkebb pólót, nem kell állandóan a hasamat behúzni, egyszóval jobban érzem így magam, valamivel több önbizalmam
lett.
Szóval mindenképp jót fog ez tenni neked, jobb kiállásod lesz, és több önbizalmad. Csak ne hagyd abba.
18f
1 éve kezdtem edzeni intenzíven. 95 kiló voltam. Most 85 vagyok,de izomban. Még a kocka hasért kell 1-2 hónapot diétáznom,aztán tömegnövelés jön :) Egyébként buliba,strandon vagy bármilyen közösségi helyen csak lesnek a csajok, ha singli ha van pasija, hát kinek ne vonzaná a figyelmét a széles nagy vállak, nagy formás mellkas és karrakteres férfias arc ;)
Véleményem szerint itt kezdődik egy férfi. Egyszerűen el sem tudom már képzelni hogy élhettem idáig úgy mint egy el macskásodott tápos csirke :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!