Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem, ha kicsi a mellem?
Figyelt kérdés
Vékony magas lány vagyok, jó alakom van és azt mondják szép is vagyok. Sokszor észreveszem, hogy megbámulnak a fiúk az utcán, a közlekedési eszközön, a suliban is. De egyszerűen nem merek a suliban senkivel sem kezdeni, mert kicsi a mellem és félek, hogy mit szól a srác, ha kiderül. Mert sajnos az a tapasztalatom, hogy mondhat bárki bármit, a fiúk elsősorban erre buknak.Meggyőződésem, hogy hiába bámulják meg az alakomat, vagy az arcomat, biztos, hogy nem kellek majd egyiknek sem.2015. máj. 24. 19:36
11/19 anonim válasza:
Nyilván alapból fel tudjuk nagyjából mérni, hogy kinek mekkorák a melleid. Aki bármit is akar tőled, az szerintem számol ezzel. És aki meg akar ismerni, és vonzónak tart téged, az már valószínűleg eleve számol azzal, hogy nem túl nagyok a melleid. Aki komoly kapcsolatot keres, de nem jönnek be neki a kismellű lányok, az nagy valószínűség szerint már amúgy sem fog veled szóba állni.
12/19 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak is.
Én például először megnézem a lány arcát, ha tetszik, megnézem a melleit, de azt már csak ösztönből. :)
Ha szép vagy, szexi vagy, akkor tőlem lehetnek akármekkorák a melleid. :D De azért ne legyenek olyan nagyon, mint egy pár nőnek. Puszit se tudnék neki adni, mert a mellei visszalöknének. :)
Írta:
Egy jóképű fiatalember. :D
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a pacsi mindenkinek😊
2015. máj. 24. 22:20
14/19 anonim válasza:
Én abszolút a nagy mellekre bukok, ez a "gyengém", megőrülök a hatalmas, természetes mellekért:) DE, aki így van vele, mint én az nyilván az elején kiszúrja rajtad, hogy neked nincsenek ilyen adottságaid, nem később fog csalódni, mikor lekerül a ruha. És bár sokan imádjuk a nagy melleket, azért vannak akiknek ez nem olyan fontos.
15/19 anonim válasza:
Igen. Nekem sem a legnagyobb, de az én barátom sem a mellemért szeret. Sőt, mindig mondja, hogy én így vagyok gyönyörű. Szóval nem kell ezzel törődnöd. Ha szeret, így is szeret.
16/19 anonim válasza:
Szia!
Tudok egy módszert, amivel meg fog jönni az önbizalmad. Elsőre hülyén hangzik, de ha érdekel, élmondom mivel léphetsz ezen a gondon túl.
17/19 anonim válasza:
Szia! :)
Nekem pont a kis mell tetszik ^^ szerintem sokkal szebb :) mondjuk a nagyon magas lányok hozzám talán annyira nem illenek, szeretem, ha kicsit alacsonyabb nálam a lány (181cm vagyok), mondjuk 170cm körül már teljesen jó :)
18/19 anonim válasza:
Bar mar nagyon sokan valaszoltak en is irok egyet . Nekem is pici a melle de mar kez fiunak is tetszettem
19/19 Scav válasza:
én imádom a kicsi melleket. persze csak akkor, ha a lány is vékony :D Erre mondják, hogy "őzike" testű :) Aki veled kezdene, az biztosan elfogadná, mert azért látszik egy nőnél, hogy a testéhez képest mekkorák a mellek. A tapasztaltabbak a push-up melltartókat is bekalkulálják. Szóval ha valaki nyit feléd, nyugi, kellenek neki a kis melleid is! Az más kérdés, hogy sokan gyávák és bár kellenél nekik, csak megnéznek és nem mernek lépni. Kell egy jó nagy egyértelmű visszajelzés, ha neked is tetszik az illető, mert már a facebookon is mindenki vetít, mindenki sztár és elérhetetlen. Sajnos még a való életben is így viselkednek sokan. Próbálj te is kezdeményezni kicsit, ha megnéznek, hátha a pozitív visszajelzésre felbátorodnak. Összességében egy igazi férfinak vannak elképzelései a számára ideális nőről, de az több, mint egy mellméret. Nekem az arc a legfontosabb és egy szép alak. Alak? Ami nálam a vékonyat, vagy a sportosat jelenti. Egyértelmű, hogy ezekhez nagy mell nem jár. De nem is baj, ilyet kerestem és találtam. Ettől gátlásod ne legyen. Volt is itt nemrég egy bejegyzés egy csajtól, akit a kicsi mellei miatt csúfoltak középsuliban, frusztrálta is a dolog, 30 évesen meg imádja a melleit, hogy még mindig tartják magukat, a korabeli pasik meg megőrülnek érte! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!