Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem, ha kicsi a mellem?
Ez hülyeség...ha szeret, azért szeret aki vagy és olyannak szeret amilyen vagy. Ha tényleg csak a mellekre megy egy srác, akkor ő még nagyon nincs felkészülve egy párkapcsolatra szerintem.
Ha csak magamat veszem példának, leginkább a lányok arcát nézem és a személyiségét, a többi igazán csak plusz.
Szval ne aggódj, biztosan találsz valakit ;)
Onnan ismered fel, hogy melyik fiúra van igazán szükséged, hogy az ilyen apróságok nem érdeklik majd!
Ha valaki igazán érdeklődik irántad, nem fogja visszahúzni az a dolog, hogy kicsi a melled. Sok fiúnak amúgyis bejön, nekem is van egy ismerősöm, akinek kifejezetten a kismellűek jönnek be.
Hidd el, nem olyan fontos a mellméret/alak, mint te azt gondolod!:)
Sokáig én sem voltam megelégedve a saját melleimmel, de rájöttem, hogy a vonzerő nem abban rejlik:) Ne félj, a melleiddel semmi baj, attól hogy kisebbek az átlagnál, még nem veszted el a vonzerődet és ugyan úgy buknak rád a pasik, ahogyan te azt eddig észrevetted!
Mi az hogy félsz hogy rájön?
Alap esetben az látszik, legalább kicsit
4-es: pont ez a bajom, megbámulnak, aztán észreveszik és az az érzésem, hogy ezért nem foglalkoznak aztán velem.
De köszi mindenkinek, ment a zöld pacsi az értelmes válaszokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!