Ha eddig nem volt barátnőm akkor már kicsi az esélyem hogy lesz? Nem tudom miért de nem merek oda menni a csajokhoz, nem tudom hogy mit kéne mondani! Lehet hogy bele kéne törődnöm? 25f
25 évesen szerinted itt az élet vége, hogy már kicsi lenne az esélyed? Ezt ugye te sem gondolod komolyan? :D
Az életed még csak most kezdődik!! :) Az gyáva szöveg, hogy bele kéne törődnöd és gondolom, te azért nem vagy gyáva és nyuszi! :)
A lányok is ugyanolyan emberek, mint te! Legyen bátorságod odamenni egy lányhoz, ha látod, hogy kölcsönös az érdeklődés! Ha elutasít, akkor mi van? :D Semmi, mész tovább! Addig folytatod ezt az utat, míg el nem érsz a kívánt célállomáshoz! :)
Ha már odamentél, kezdj el szimplán beszélgetni vele, hogy hogy van, vagy éppen amit hoz az aktuális szituáció, pl suliban, melyik órára vársz, vagy hogy tetszett ez....stb.
Legyen fantáziád! :)
Lehetséges,én is így vagyok már vele,bár én régen simán odamentem csajokhoz.Csak azóta folyamatosan visszautasítottak,megaláztak,és ezzel elment a kedvem és az önbizalmam is tőle... :/
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!