Van meg egy kicsi eselyem az Apaczaiba?
Figyelt kérdés
Budapesti Apaczaiba szeretnek menni de nagyon elrontottam a kozpontit, 73 pont lett:/(magyar:38,matek:35).Tudom,hogy biztosat senki se tud mondani,be fogom irni,csak a velemenyetekre vagyok kivancsi.Es hozott pontjaim maximalisak.#továbbtanulás #középiskola #gimnázium #felvételi #közoktatás #Apáczai #központi fűtés #Apaczai Csere Janos #Apaczai Csere Janos Gimnazium
2015. jan. 22. 16:24
1/6 anonim válasza:
Nekem is kb. ennyi lett (jövő hét szerdán lesz eredmény), és az Eötvösbe jelentkezem.
Én nem adom fel. Minden évben más a ponthatár, és függ az országos átlagtól is. Ha olyan lesz, mint a 2010-2013-as években az átlag (magyarán "olyan nehéz volt a központi, mint azok"), akkor van. Hallottam, hogy behívtak 75-tel Apáczaiba és Eötvösbe is valakit. Biztos hogy nincs még pont, amiért reklamálni lehetne? Úgy egy kicsit növelhetnéd az esélyeidet,de így sem reménytelen. Azt is nézik, hogy kitűnő vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor legalabb nem vagyok egyedul:D.En is legalabb remenykedem,amugy mar biztos,hogy ennyi pontom lett,mert kiosztottak,mert nekunk hamarabb mutatjak meg:/.Mateknal felcsereltem a kilences eredmenyeit -4(!!) pont://.10-est nem tudtam, es meg 1-2 pont,ami elszamolaso.O.Magyarnal meg a szoszerkezeteset ertettem felre nagyon,es a tobbi figyelmetlenseg.Amugy sok sikert az Eotvosbe:))remelem,hogy behivnak minket.
2015. jan. 22. 17:43
3/6 anonim válasza:
Jajj, értem már :( Én azért reménykedem a részpontszámokban, hogy a matek kicsit jobb lett, amit otthon számoltam ki, 33. A magyar 40, ha a fogalmazásom minimum 6 pontos.
Én is nagyon remélem, hogy behívnak bennünket :) Izgulok.
5/6 A kérdező kommentje:
Engem nem,bioszrol csak 1 ponttal csusztam le:D.
2015. febr. 21. 09:37
6/6 anonim válasza:
Engem behívtak volna humánra, de nem jelöltem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!