Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy gondolta a lány?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel eléggé jóvan vagyunk két éve. Legjobb fiú barátjának tartott, ezt sokszor mondta is, hogy csak barátként tekint rám. Én így nem is próbalkoztam soha nála,, megértettem ezt. Majd megismerkedett egy másik sráccal is, és mondta hogy ő is olyan mint és, jó természetű, de vagány is a maga módján, barátnak nagyon jó mint ahogy én is! Aztán 2 hónap múlva meséli hogy mégis összejöttek. Azt kell mondanom hogy nem egy jóképű srác. Hát kicsit szarul esik, mivel ezek szerint amikor mondogatta nekem hogy jól nézek ki, jóképű vagyok, azokat csak barátilag mondta, hogy érezzem jól magam, csak azért. Na meg hogy nehogy rámenjen a barátságunk! A sráccal nem baj ha rámegy??? Ne értsetek félre, volt már jópár csajom, nem vagyok elveszett! Nem nézek ki szarul! Szóval nagyot csalódtam most benne, eddig nem volt őszinte felém, minek dícsért, bókolt, egy másik pasi barát meg 2 hónap ismeretség után vitte őt. Ki érti ezt?dec. 5. 07:07
11/13 A kérdező kommentje:
10
Ott a pont! Köszi. Én is így gondolom! Nem is akarok tőle semmit.
dec. 6. 15:29
12/13 anonim válasza:
Az érti, aki már ismeri a nőket :D
Hazudozott, mert nem akart veled összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!