Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen barátra gondolt?
Na szóval beszélek egy lánnyal, ő tudja hogy bejön nekem meg ez kölcsönös is, csak ma kaptam tőle egy olyan üzenetet hogy: A barátommal takarítottam
Szerintetek pasija van?😅
Vagy csak egy szimpla barát?
Ha ezt írta, biztosan oka van, hogy tudatni akarta veled.
.
"Szerintetek pasija van?😅"
Biztosra veszem, hogy vagy van, vagy nincs.
Biztos hogy kölcsönös? ÉS biztos hogy tudta, hogy te randinak veszed és nem csak baráti találkozásnak? Hogy őszinte legyek, én már néztem be ilyet.
Fontos hogy hogyan írta: A barátjával vagy EGY barátjával. ha azt hogy "A" barátjával, akkor igen, az nagy valószínűséggel a pasiját jelenti.
az hogy eddig nem mondta hogy van valakije azt is jelentheti hogy nem volt benne biztos hogy lesz belőle valami, de már alakult a dolog, mindenesetre nem akart még róla beszélni. és ez úgy is lehet, hogy esetleg veled randizott.
az én tippem az, hogy van pasija, és ezzel akarta gyengéden a tudomásodra hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!