Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy gondolta a lány?
Nekem is volt hasonló.
Többször elmondta a lány, hogy csak barátként tekint rám. Semmi utalást nem tettem neki vagy bármi. Egyszerűen néha közölte, hogy köztünk nem lesz semmi. Összejött az egyik legjobb barátommal. Vele vesztette el a szüzességét is.
Majd eltelt 1-2 év. Volt mikor hónapokig nem is beszélgettünk, egyáltalán nem kereste a társaságom sem. Majd egyszer alahogy úgy alakult hogy lefeküdtünk. Nem volt tervezve, ittunk is, neki kapcsolata is volt kb a negyedik mióta ismert.
Utána meg elkezdett nyaggatni, hogy miért nem jövünk össze?? Meg régóta szerelmes belém, nem igaz hogy nem vettem észre a jeleket...
Egyszer konkrétan a szemembe monta, hogy az egyik exem miatt undorodik tőlem és hozzám se nyúlna. Persze akkor se mondtam semmi olyat, csak beszélgettünk. Kérdezte, hogy jelenleg van-e valakim, mondtam hogy nincs és benyögte ezt. Nem minden ok nélkül nem beszéltünk néha hónapokig.
Én semmi képpen nem jönnék már vele össze, mivel csalódtam benne, nekem ez már így nem menne, nehezen tudok megbocsájtani sajnos.
Hát ezek szerint amit a 2-es írt le hasonló szitut, legalább nem csak velem fordult elő. Ittasan nála is volt fellángolás, ölelgetett, hozzámbújt stb, mondta hogy majd akár össze is jöhetnénk, erre rá két napra már megvolt egy új kiszemelt pasi....hagytam is a fenébe. Ezt mai napig tartom is hogy én vele soha.
Miért hisztizel ezen most őszintén?Te nem akartál tőle semmit vagy ha igen akkor gyáva voltál elmondani neki.
Azt mondtad te is csak barátság akkor mit rinyálsz azon hogy talált valakit?:)
Ne keress soha értelmet a dolgokabn, nem hogy a nőkben.
Csajozz és kész, tartsd magad távol azoktól akik ezt a hülye barátságos dumát nyomják.
6
Akkor ittas volt mikor közeledett felém, és akkor éppen volt barátnőm, tehát nem használtam ki.
Ne haragudj, kérdező, de nem teljesen értem a problémád.
Téged ezekszerint csak barátnak akart a lány, te amúgy sem próbálkoztál egyszer sem.
Emellett az zavar, h össze jött valakivel akivel eleinte szintén barátok voltak, viszont te is voltál a barátságotok közben más lánnyal.
Na most akkor ez hogy van?
8
Igen, így van ahogy írod!
De mikor nekem volt barátnőm, akkor próbálkozott nálam, igaz ittas volt.
Én sosem bókoltam neki, mivel barátnak tartottam őt. Ő viszont nekem igen, amit nem tudtam hová tenni. A pasiját meg mindig mellékvágányra teszi, inkább velem jött el erre arra csavarogni. de sosem mondott semmi konkrétumot hogy akar e valamit, szegény srác meg gondolom nem tudott semmit hogy velem lóg a barátnője. Fura kicsit, na de mégis őt választotta a lány, miközben mondta hogy velem érzi jól magát, persze mint baráttal. Hát igen szóval nagy zűr van az agyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!