Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szemkontaktust tartani, és mosolyogni?
Figyelt kérdés
Távolról megy a szemezés de közelről feszültté válok és egyáltalán nem tudok rá mosolyogni egy lányra sem, akivel lehet hogy tetszenénk egymásnak, mit csináljak ez ellen?nov. 8. 15:32
2/7 anonim válasza:
én sem tudok. vagy kevés a social skillünk vagy az önbizalom nem elég
3/7 anonim válasza:
Ez nem minden esetben onbizalomhiany, kinovik altalaban emberek
4/7 anonim válasza:
Én sem tudok, leginkább az önbizalomhiányom miatt, de én még távolról sem.
16/l
6/7 anonim válasza:
Oh igen, bocsánat a kis offért, igazából muszáj fejlesztened az önbizalmadat, már én is rajta vagyok. Én könyveket olvasok róla, illetve próbálom elfogadni azokat a részeket magamon, amin nem igazán tudok egyenlőre változtatni (és hát nyilván szívesen elérném, hogy ne is akarjak, hanem elfogadjam).
Remélem sikerül!
7/7 anonim válasza:
Nekem se nagyon megy pedig rengeteg csajom volt már... ne parázz nem ezen fog múlni! Akkor nézz a szemébe ha valami fontosat akarsz mondani - akkor extra hatásos lesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!