Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most végleg elszúrtam?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..

Ennek a kérdésnek a folytatása:

Szóval sikerült megbeszélni és bocsánatot kért meg én is tőle amiért azt gondoltam. Utána megint minden rendben ment szépeket mondott és úgy tűnt van esélyem megint olyan volt mint régen, viszont utána azért mondtam neki, hogy még ki kell engesztelnie és nem szeretnék csalódni.

Aztán megint kissé távolságtartóbb lett és mikor előjött a tali téma mondta, hogy elvileg jó neki de mikor kérdeztem mikor az mondta nem tudja. Én meg sajna olyan vagyok, hogy mindent túl agyalok mert volt már sok csalódásom és eléggé bizalmatlan vagyok meg magamból is ki indulva úgy voltam vele, biztos nem akar talizni de nem akar megbántani. Ezért mondtam neki, hogy nyugodtan mondhatja ha nem akar meg már én érzem magam kellemetlenül. Ő meg azt mondta, hogy elhiszi mert ezt már kissé túlpörgöm.

Végül beláttam, hogy igaza volt bocsánatot kértem és mondtam, hogy szóljon ha talizni akar és rá ér de azt is megértem ha már nem, mert ezt nagyon elrontottam.

Erre nem jött válasz de már én is azt érzem sok vagyok és anyám szerint nem is akar engem persze néha én is ezt érzem de van, hogy az ellenkezőjèt.

Szerintetek lehet még esélyem?

Amúgy én 22/ L ő 23/ F

nov. 4. 10:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Igazàból attól tartok van valakije csak nem tudok róla vagy nem tudom mert azt is mondta, hogy ne gondoljak ilyesmire, hogy nem akar találkozni de nekem olyan fura ez, hogy egy városban élünk és nem tudjuk össze hozni
nov. 4. 11:09
 2/3 anonim válasza:

Szerintem meg nem kell agyalnod ezen. Fiatal lány vagy, te ennél sokkal jobbat érdemelsz. Én egy 20 éves fiú vagyok, azt engem is ignorálnak a lányok, pasik, ott tanultam meg, hogy nem. Ne engedd már azt, hogy mástól így függj. Könnyű mondani. Dolgozd fel, téged nem szeret, és megbánt ezekkel a viselkedésekkel. Csak az időd vesztegeted vele, és ha fontos vagy, úgyis keres majd és megváltozik. Ha nem, nem. Te legyél boldog, próbálj meg a hobbidnak élni, és hidd el, elfog jönni az, aki szeret téged.

Képzeld el, hogy Boráros téren elmegy előtted a 4-6os, becsukja az ajtót előtted, azt futsz utána? Minek? 4 perc múlva úgyis jön a következő, amire kényelmesen felszálhatsz, azt helyed is lesz valószínűleg.

nov. 4. 17:03
 3/3 Cubina ***** válasza:

Fogj egy papírt, húzz egy függőleges vonalat, és kezd el a vonal bal oldalára felírni egymás alá ennek a fiúnak és a kapcsolatnak a pozitív tulajdonságait. A jobb oldalra a negatív dolgokat írd le, amiken változtatnál de nem tudsz, mert rajtad kívül állnak, amik fájnak, stb.

Legyél teljesen őszinte ezzel a listával, úgy írd le a dolgokat, mintha egy kívülálló személy lennél. Nem kell gyorsan megírni a listát, szánj rá időt, gondold át a kapcsolatot.

Ha végeztél a listával, nézd meg, hogy a pozitív vagy a negatív dolgok vannak többségben. Ha több a pozitív és a negatív oldalon olyan dolgok vannak, amiken szerinted lehet változtatni, akkor próbáljatok meg dolgozni a kapcsolaton.

Ha több negatívat írtál, mint pozitívat (esetleg szinte nincs is pozitív), akkor nincs értelme szenvedni ezzel a kapcsolattal, mert veszett ügy.

Nagyon fiatal vagy még, és valószínűleg lesz még több kapcsolatod az életedben, mire megtalálod azt az illetőt, aki minden téren megfelel az elképzeléseidnek, aki elfogad téged úgy ahogy vagy, és te is őt. Akivel kiegészítitek egymást, akivel tanulhattok egymástól és akivel viszont szeretitek egymást.

Ne hagyd, hogy egy rossz kapcsolat elvegye a fiatal éveidet. Inkább lépj tovább, és adj esélyt a sorsnak, hogy az utadba küldje az igazit. Tényleg olyan értéktelennek érzed magad, hogy ilyen kapcsolattal megelégszel?

Ugye hogy nem? Akkor tessék továbblépni.

Időközben írhatsz egy másik listát is, hogy te miben szeretnél fejlődni, milyen ember szeretnél lenni, miben kéne változnod ahhoz, hogy büszke lehess magadra, és hogy a jövendő párodat milyennek képzeled el? Milyen legyen kívül, belül, milyen tulajdonságokat értékelnél egy férfiben.

Ha ezeket tudod és leírod, akkor legközelebb olyan férfiaknak fogsz esélyt adni, akik megfelelnek az elképzeléseidnek. És amíg várod a nagy Ő-t, szépen fejleszted magad abban, amiben erősödni szeretnél, legyen az külsőség, vagy emberi érték.

Sok sikert kívánok hozzá, meg tudod tenni, nekem is még nagyon sok más embernek is sikerült! :)

nov. 18. 05:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!