Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönne egy ilyen fiú? 14 éves, 171 cm magas, meglehetősen atlétikus, izmos, átlagosnál jobb kinézetű, illetve kifejezetten érdekli a történelem és ráadásul három nyelven beszél.
Figyelt kérdés
Lehetőleg kort is adjatok meg.aug. 1. 21:48
11/17 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretem a 14 éves fiúcskákat.
12/17 anonim válasza:
Hogyha a 14 éves énemet kérdezték volna, ő azt mondaná, hogy nagyon is. Mára már a velem egykorúak jönnek be.
18l
14/17 anonim válasza:
Ha csak a megadott szempontokat vesszük figyelembe, a válaszom igen
16/17 anonim válasza:
Kedves 6#-válaszoló szerinted miért írtam hogy nem jönne be mert nem vagyok pedofil? De várj segítek neked mivel idősebb vagyok azért jó pár évvel ezért nem jön be ha nálam sokkal fiatalabb az illető főleg ha kiskorú, eléggé fura is lenne ha bejönne tudod ezt hívják pedofíliának ha valakinek a kiskorúak jönnek be ha közben ő meg egy felnőtt ember. Nem tudom neked hogy jött le az hogy nem vagyok tisztában a szó fogalmával szerintem te nem igazán fogtad fel mit mondtam vagy csak te vagy az aki ne ismeri a pedofil jelentését
17/17 anonim válasza:
#16 A törvény szerint 14 év a beleegyezési korhatár, így ha nem egyezik bele és 14 év feletti, akkor kiskorú sérelmére elkövetett szexuiális erőszak, ami nem pedofília. Erkölcsileg már más kérdés. Én azt mondom, hogy a 15 év felettiek már annyira nem gyerek kinézetűek/felfogásúak, ezért ha beleegyezik, akkor azt csinál amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!