Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy kifejezetten olyan oldal, hogy gyakoritarskereso.hu?
Figyelt kérdés
Szerintem még a fejlesztőknek meg is érné és tuti, hogy népszerű lenne és az összes társkereső elbújhatna! :D Mert ahogy böngészem akár a tini, akár a felnőtt kategóriát szinte minden második kérdésben utalások vannak megfogalmazva, hogy keresek XY-t XY korig, meg akar e valaki ismerkedni, vannak e itt XY városból stb.. Lehetne nap hosszat regélni. A másik meg az, hogy itt sokkal jobban el lehet diskurálni emberekkel, legyen az szimpla barátság, vagy alakulóban lévő kapcsolat. Kíváncsi vagyok a véleményekre.2019. aug. 6. 16:30
1/10 anonim válasza:
Szerintem tök érdekes lenne :D mindenképpen megérne egy próbát, habár én nem vagyok érdekelt a témában egyelőre :)
2/10 anonim válasza:
Ugyanaz lenne, mint a többi társkeresőn. 100 emberből 70 férfi, 10 nő, aki nem akar ismerkedni, és végül 20 nő, aki akar ismerkedni, de kiderül, hogy férfi. :-)
3/10 anonim válasza:
Nincs rá szükség itt is lehet ismerkedni, egyébként is élöben sokkal jobb azt javaslom, ott lehet legjobb lányokat felszedni, irásban hosszabb nehezebb körülményesebb és a választék se olyan fullos
4/10 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó csak mikor sokadszorra törölnek a moderátorok egy adott kérdést, mert eléggé nyílvánvaló utalások vannak a kérdésben már nem olyan jó :( Bár neten is lehet ismerkedni nem mondom hogy nem, mert már szereztem be sok lányt netről elérhetőséggel :D De nyílván élőben az igazi azt nem tagadom. Csak valakinek ez könnyebb valakinek meg az.
2019. aug. 6. 16:45
5/10 anonim válasza:
Egy anonim társkereső tényleg tarolna a neten fix
6/10 anonim válasza:
szerintem is nagyon király lenne egy anonim társkereső. éppenséggel mondjuk mindenkiről lehetne egy profilkép de ennyi. meglenne a maga sajátos feelingje. ráadásul a legjobb az lenne benne, hogy mindenki tudna nyilvános felhívás útján ismerkedni, így pedig több emberhez jutna el a felhívása. Pl. kicsit husisabb pesti lánnyal szeretnék ismerkedni, aki szereti az extrém sportokat
F
7/10 anonim válasza:
Ez azért halott dolog mert 20x annyi férfi lenne mint nő.
Kb mint az összes más társkeresőn is.
Ez nem egy különleges hely.
Ugyanaz az összetétel mint bárhol máshol.
9/10 anonim válasza:
anonim oldalon a trollok miatt nem biztonságos
10/10 anonim válasza:
Az ötlet jó. De nézzél már rá erre a szutyok oldalra! Mobilon se futott nemrég még ez a szar! És a készítőket krvára nem az érdekli hogy neked mi a jó hanem hogy gciskedjenek! Azóta nem teszek fel kérdést amióta letörölték egy egyszerű koktélos kérdésemet...(Jó kategóriába írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!