Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés kifejezetten jóképűnek, helyesnek lenni fiúként?
Végig olvastam, amit írtál!
1. Nem szabad irigynek lenni!
2.Te is beszélges a lányokkal, ismerkedj velük
3. Majd lesz barátnőd, merj nyitni a lányoknak
Nem biztos hogy lehetsz olyan sikeres mint ő.
De simán lehet barátnőd
Írhatnám, hogy legyen több önbizalmad, és ne legyél irigy, de nem mennél vele sokra, így megpróbálok valami mást.
"Összesen eddig életemben, alig 4 lánytól kaptam olyan visszajelzést ,hogy tetszem nekik."
Az, hogy hányan adnak visszajelzést és mi a valóság két külön dolog, nem jelent semmit. Fogalmad sincs mennyi dologról nem tudnak a fiúk, ami a lányok között kitárgyalásra kerül, ezekben sokukról esik szó, akik a legtöbb esetben nem is sejtik. Egy ilyen barát mellett szerintem nem is nagyon veszed észre a jeleket, amikkel magukat buktatják le, mert pörög az életed.
Lehet hogy jól néz ki a haverod, de vannak olyanok is, akik nem szeretik a nagy nyüzsgést, ami valószínűleg körülötte történik. Inkább beszélgetnek egy csendesebb helyen és hasonlók. Ők azok, akik nem fognak körülötte nyüzsögni, inkább a háttérbe vonulnak, nem is mennek el ilyen helyekre. Őket kevésbé érdekli a külső, inkább rád kíváncsiak úgy teljes egészében.
Utolsónak ami eszembe jut, az az, hogy azok a lányok, akik hasonló stílusban viselkedtek a közelemben eddig, egy hétig érdekelte őket valaki, utána áradoztak a másikról. Ezért nem látsz sokáig egy valakit körülötte, mert amíg a "hű de jól néz ki" dolog tart, addig mindent megtesznek, majd mikor találnak mást, aki szerintük jobb, akkor mennek ahoz.
Mielőtt valakit megsértenék akármivel, mindenhol vannak kivételek/átmenetek, itt is vannak.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!