Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy ilyen nehezen a csajozás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!19 éves srác, vagyok és még sosem volt barátnőm.Komolyan mondom utoljára a középiskolás matek adta fel ennyire a leckét, ott éreztem, hogy esélyem sincs megérteni a tananyagot, most ugyanígy vagyok a csajozással.Egyszerűen magas nekem az egész.Nem értem mi lehet a baj.Egy héten kb.35-40 lányra írok rá.Ebből maximum 8-10 ír vissza és 1 az, akivel még másnap is beszélgetek és nem pattint le 2 mondattal.Haverokkal elég sokat járok szórakozóhelyekre így nyáron, és ott is volt már 1-2 gyenge próbálkozásom, de semmi.Szó szerint szóba se állnak velem, vagy gyorsan lepattintanak.Előbb lett autóm, motorom, lakásom, mint csajom.... Szerintetek mi az oka annak, hogy ennyire esélytelen vagyok a lányoknál.Van egy egészséges önbizalmam és nem tartom magam csúnyának se.
Akkor mondanátok nekem egy üzenetet?Csak, hogy lássam, hogy konkrétan mire gondoltok.Pl lányok ti milyen üzeneteket vártok?
2024. júl. 28. 10:48
13/24 anonim válasza:
Az én lányom 16 éves, és az instagramon naponta kap legalább 3 ilyen üzenetet. Már a hocipoje tele van ezekkel. Tudod ő mit mond, a maga 16 éves nagy tapasztalataval?
Hogy ezek az "olcsó fiúk", akiknek mindegy ki, csak akadjon horogra. Magyarul pont ezzel értékeled le magad.
Próbáld személyesen, személyre szabottan. Ez ugyanis zsákutca.
2024. júl. 28. 11:22
14/24 anonim válasza:
#12 társkereső, vagy random ráírogatás? Más azért a kettőnél a stílus
2024. júl. 28. 11:57
15/24 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi baja van a Kérdezőnek.
Pedig kérdeztem
2024. júl. 28. 13:12
16/24 A kérdező kommentje:
Én meg leírtam kb 3x
2024. júl. 28. 13:14
17/24 anonim válasza:
És kaptál is rá válaszokat. Egész jókat.
2024. júl. 28. 13:23
18/24 anonim válasza:
Egy héten kb 35-40 lányra írok rá???? Miii??
Hát ez kvara beteg ember.. Gondolkozz el rajta.
2024. júl. 28. 13:25
19/24 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 válaszoló szerintem a leértékelésből már ti is látjátok, hogy mekkora baromságot írtatok.
2024. júl. 28. 15:44
20/24 anonim válasza:
Ne görcsölj rá ennyire,ha nem kellesz akkor nem kellesz,ezvan. Mondhatják milliószor hogy unalmas vagy,ha tényleg az vagy akkor nem tudsz kierőltetni magadból normális laza szövegeket. Vagy az is lehet hogy csak ronda vagy,lehet hogy "rossz a kisugárzásod",ki tudja.
Sokkal boldogabb lehetnél ha nem az lenne a jelenlegi életcélod hogy beletedd valakibe a kukid végre,hanem más dolgokra is koncentrálnál
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!