Tényleg gáz ha egy fiúnak nehezen megy a csajozás?
Sokan csodálkoznak hogy nekem még nem volt barátnőm, miért ez ilyen könnyű dolog lenne?
Tényleg az lenne a normális ha az embernek folyamatosan vannak kapcsolatai, meg ha 15 évesen veszti el?
Mindenkinek máskor érik be a szexualitása, nincs ilyen hogy "15 évesen érdemes elveszteni". Pl én is 20 évesen vesztettem el, azóta viszont igen, folyamatosan kapcsolatban vagyok, vagy ismerkedek
22F
Trauma, szociális fejletlenség, unalmassàg, humortalanság, önbizalomhiány. Csak néhány indok ami befolyásolja az emberekkek való kapcsolatodat. Nem gáz, de csodát ne várj. Kezeltesd magad elöbb.
Üdv egy nő
Nem mindenki ugyanolyan. Nem kell összehasonlítgatni magadat mindenkivel, mert akkor csak rosszabbul fogod magad érezni miatta.
Ha egy vadidegenhez akarnál odamenni ilyen célból, akkor lehet, hogy gáz lenne a helyzet, de akkor jobb esetben nem látjátok egymást többet. És akkor is: neki lesz egy új sztorija, amivel felvághat a barátnői előtt, neked meg lesz egy kiindulópontod, hogy min kellene fejlesztened. Szóval tanulhatsz belőle.
Aztán ha tetszel az illetőnek, akkor annyira nem fogja amúgy sem érdekelni, hogy milyen szöveggel mentél oda hozzá (, ha nem vagy akkora seggfej vele). Személyes tapasztalatból mondom, hogy nem sokszor történik olyan, hogy valaki odajön hozzád, hogy szimpatikus vagy neki és szeretne veled megismerkedni. Ha olyan az illető, akkor megfontolja és hátha beszélgettek egy jót, meg ilyenek. Elvégre voltál annyira bátor, hogy odamenjél hozzá és leszólítsd.
Ha meg bunkó az illető és elküld téged a francba, akkor meg gondold át, hogy mit csináltál rosszul vagy hogy ez csak az ő modora miatt volt-e így.
Ennél nem nagyon van veszíteni valód. De tovább nem fogsz rágódni rajta, hogy mi lett volna, ha.
Visszatérve a kérdésedre, ha nagyon zavar ez téged, akkor nézz utána a témának, sok tanácsot találhatsz, akár itt a gyakorin is ezzel kapcsolatban. Vagy kérj tanácsot olyantól, akinek szerinted megy ez vagy haverjaidtól. Biztos adnának pár tippet, ha értenek ehhez. Ha meg nem értenek hozzá ők sem, akkor már csak azért sem annyira gáz neked, mert nekik sem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!