Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Tényleg gáz ha egy fiúnak...

Tényleg gáz ha egy fiúnak nehezen megy a csajozás?

Figyelt kérdés

Sokan csodálkoznak hogy nekem még nem volt barátnőm, miért ez ilyen könnyű dolog lenne?

Tényleg az lenne a normális ha az embernek folyamatosan vannak kapcsolatai, meg ha 15 évesen veszti el?

2021. dec. 9. 18:55
1 2
 11/18 anonim válasza:
#5 Mindezt úgy várják el hogy ők jellemtelen,unalmas emberek.
2021. dec. 9. 20:32
 12/18 anonim válasza:

Most nem vitázni akarok veletek, de remélem tudjátok hogy nem minden lány ugyanolyan. (Mert ha eddig abban a hitben voltatok, akkor sok szerencsét a párkeresésben! Nektek is vannak elvárásaitok, mint mindenkinek.) Én ismerek sok olyan cicababát, akik ilyenek, viszont srácokat is ismerek, akik csak ki akarják használni a lányokat, mert úgymond szépek. Amik jelenthetik azt is, hogy ha kinézetre megfelelsz neki, akkor már csak azért is játszadozik, hogy legyen kit mutogatnia. Közben meg simán írogatnak más lányoknak is ugyanolyan dolgokat.

Szóval ne általánosítgassatok, mert simán rátok is rá lehetne húzni ezt a jelzőt, meg hogy "érdektelenek, ki akarnak használni, megcsalnának, stb". Ez elmondható minden emberről, csak sokszor a lányokra mondják. Tudnék még írni ilyen jelzőket mindegyik nemre, de szerintem ez felesleges. Mindenkinek megvan a saját véleménye és ebben nincs egyetértés.

És nem arra kérdezett rá a kérdező, hogy milyen sztereotípiákkal tudjuk bombázni a nemeket, hanem hogy szerintünk gáz-e.

És amúgy szerintem sem.

2021. dec. 9. 20:47
 13/18 anonim válasza:
Ha görcsölsz rajta akkor gáz. Szerintem sz@rjál bele. Én is ilyen voltam. Nagyon akartam valakit, de nem kellettem senkinek. Régebben a lelkem kitettem, cserében mindig csak a földig aláztak. Most már nem követem el ezt a hibát. Élek boldogan egymagam, van egy csomó hobbim, munkám, haverok. Igyekszem fejleszteni magam, de már nem akarok megfelelni senkinek. Ha lesz valaki lesz, ha nem akkor nem. Erőlködni nem fogok.
2021. dec. 9. 21:45
 14/18 anonim válasza:
#12 Ne fájjon az igazság, ezek miatt a dolgok miatt nehéz csajozni amit az 5-ös leírt. Amikor odamész egy 10/5-ös csajhoz és kb. egy Cristiano Ronaldo kell neki, na az felbecsülhetetlen. :D
2021. dec. 10. 04:54
 15/18 anonim válasza:

#14, Nem azt írtam, hogy nincsenek ilyenek, csak azt írtam, hogy nem kell úgy csinálnotok, mintha az összes lány olyan lenne. Szóval akkor azt mondod, hogy az édesanyádnak is olyan nagy elvárásai voltak apáddal szemben? De mint láthatod, mégis egymásra találtak, szóval valami mégis "más" volt.

Amúgy meg ha ilyen a hozzáállásod, akkor egészen biztos, hogy nem csak a nagy elvárások miatt nem találtál magadnak senkit. Esetleg gondolj bele: te lennél olyan lánnyal, aki folyton azt mondogatja, hogy a fiúk milyen bénák, nem tudnak megcsinálni semmit, életképtelenek, satöbbi.

Ahogy látom, nem igazán ismerek olyan lányt akinek akkora fú de nagy elvárásai lennének csak, amik nem reálisak. Lehetnek nagyobbak is, de ha megtetszik neki valaki, akkor nem fog úgy maradni, hogy "hát te amúgy tökéletes vagy szerintem, de nagyok az elvárásaim, mert nekem egy 180 cm magas, szőke hajú srác kell, akinek zöld szemei vannak, kosarazik, izmos, magabiztos, ő a suli nagymenője, minden lánynak ő kell". Minimum 30 lányt fel tudnék sorolni kapásból, akiknek csak annyi kell, hogy szimpatikus legyél, és ha megvan az összhang, akkor már jártok is. De ha te meg sem próbálod, és csak azt fújod, hogy "jaj, te nem kellesz senkinek, minden lány olyan ostoba, te vagy az egyetlen normális ezen az egész világon" akkor tényleg ne is várd, hogy csak úgy az öledbe hulljon életed kapcsolata.

Meg ha gondolkodnál is egy kicsit, hány ember van a környezetedben, akinek van párkapcsolata? Oh, akkor ők mégis tudhatnak valamit, amit te nem.

2021. dec. 10. 15:16
 16/18 anonim válasza:
Vagy még ha ennyire azt mondod, hogy egy lány sincs, aki normális lenne, akkor esetleg próbálkozz a fiúknál, ha azt annyival könnyebbnek gondolod.
2021. dec. 10. 15:18
 17/18 anonim válasza:
Nem gaz. Egy kapcsolathoz 2 ember kell tehat nem csak rajtad mulik. Sok nonek tul nagy elvarasai vannak es igy nagyon nehez megfelelni.
2021. dec. 11. 02:33
 18/18 anonim válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, de sejtem mire megy ki a kérdés, a srác valószínűleg gimis, és a barátai/osztálytársai megkérdezték hogy volt/van-e csaja.

A fiú őszinte volt, erre kicikizték.

Elárulom neked, hogy ebben a témában tiniként mindenki füllent, nagyít, hazudik, mintha az élete múlna rajta, ez kicsit ilyen ego kérdés.

Ha az életedben egyszer füllentesz valami "nagyobbat" akkor szívfájdalom nélkül mond azt hogy: "már volt csajom, most épp nincs.

Vagy valami hasonló :)

2021. dec. 11. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!