Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért megy ilyen nehezen a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy ilyen nehezen a csajozás?

Figyelt kérdés
Sziasztok!19 éves srác, vagyok és még sosem volt barátnőm.Komolyan mondom utoljára a középiskolás matek adta fel ennyire a leckét, ott éreztem, hogy esélyem sincs megérteni a tananyagot, most ugyanígy vagyok a csajozással.Egyszerűen magas nekem az egész.Nem értem mi lehet a baj.Egy héten kb.35-40 lányra írok rá.Ebből maximum 8-10 ír vissza és 1 az, akivel még másnap is beszélgetek és nem pattint le 2 mondattal.Haverokkal elég sokat járok szórakozóhelyekre így nyáron, és ott is volt már 1-2 gyenge próbálkozásom, de semmi.Szó szerint szóba se állnak velem, vagy gyorsan lepattintanak.Előbb lett autóm, motorom, lakásom, mint csajom.... Szerintetek mi az oka annak, hogy ennyire esélytelen vagyok a lányoknál.Van egy egészséges önbizalmam és nem tartom magam csúnyának se.
júl. 27. 20:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Ha azt írod hogy "szia teccel járunk" akkor ne számíts semmire. Ezzel nem megbántani akartalak. Sok függ attól, mit írsz.
júl. 27. 20:38
 2/24 A kérdező kommentje:

Leírom, hogy 95%ban mit szoktam írni:

Szia, ne haragudj a zavarásért, lenne kedved beszélgetni?

vagy

Szia, ne haragudj, hogy így ismeretlenül rád írok, de szimpatikusnak tűnsz a képeid alapján lenne kedved esetleg ismerkedni?

júl. 27. 20:58
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
Ebből világosan látszik nekik hogy semmi tapasztalatod nincs
júl. 27. 21:48
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Lehet unalmas vagy. Vagy passz. Rossz lányoknál próbálkozol 🤷‍♀️
júl. 27. 21:49
 5/24 A kérdező kommentje:
#3 miért?Kifejtenéd?
júl. 27. 21:52
 6/24 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet úgy ráírni valakire, hogy izgalmas legyek?
júl. 27. 21:52
 7/24 anonim ***** válasza:
93%
Személyesen jobb ismerkedni.
júl. 27. 22:30
 8/24 anonim ***** válasza:
93%
#2 A keresettebb lányok naponta kb. 500 ilyen üzenetet kapnak. Alapvetően ez egy korrekt indítás lenne, de a srácok túlnyomó többsége ilyen basic, copy-paste üzenetekkel támad, ami egyszerűen unalmas a csajoknak. Nem kell tudományos áttörést elérni, elég csak azt az érzetet kelteni, hogy az adott lány nem a 20. aznap, akinek bemásolod az üzit. Például nézd át a képeit, reagálj azokra valamit, legyen benne valami személyes.
júl. 27. 23:52
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 8as mondja, ez egy szörnyen unalmas szöveg, te is offolnád azokat akik így próbálkoznak ha sok ilyet kapnál.

Akik visszaírnak azok kevesebb üzenetet kapnak ezért még nem túl lelkiismeretesek hogy kapásból tiltsanak, de mivel nem érdekled őket sem elhal a beszélgetés.

Keress inkább tényleg olyan szöveget ami személyes, amivel a lányban is érdeklődést keltesz.

júl. 28. 06:42
 10/24 anonim ***** válasza:
89%
Társkeresőn írsz nekik? Mert ha pl Instán vagy Facebookon, akkor ne csodálkozz, hogy nem írnak vissza:')
júl. 28. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!