Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk szeretik az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk szeretik az ilyen lányokat?

Figyelt kérdés

A fiúknak tetszenek az okosabb, művelt, érett(ebb), átlagos kinézetű de ilyen "geek" vagy "nerd" szerű lányok? Olyan mint Taylor Swift you belong with me videójában a szőke hajú szemüveges lány.

Azért kérdezem mert a mai világban olyan mintha minden fiút csak a műszempillás, latina sminkes, gazdag, lányok érdekelnék, (akiken persze van 5 kiló smink) vonzóak még az előbb leirt átlagos lányok?

16/L

júl. 24. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal de SOKKAL jobban bejönnek és szimpatikussabbak az ilyen lányok, mint a mutogatós ribis extrovertált lányok.

Szóval egyértelműen pozitívum

júl. 25. 19:20
 12/18 anonim válasza:
88%

Szumma-szummárom kedves kérdező

Ha kb. így nézel ki, akkor nem a külalakod miatt nincsen pasid.

Valahol máshol kell keresni...

júl. 26. 10:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem a te korcsoportod vagyok, de persze, simán bejönne.
júl. 26. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Engem kifejezetten taszít ez a sok vakolat meg a falfestő ecset méretű szempilla. De ahogy látod a hozzászólásokból, ezzel nem vagyok egyedül.

Viszont az a helyzet, hogy ahogy megvan a lányoknál ez a pick me vonal úgy a fiúknál is a fuck boy vonal. Akkor van probléma amikor te nem pick me lányként fuck boyok érdeklődésére vágysz. Ők viszont olyanok mint az áram, mindig a kissebb ellenállás irányába mennek, így nem akarnak majd érted kűzdeni, hiszen van egszerűbb út. És hát jellemzően az ő kapcsolatuk a feltűnőbb mivel extrovertáltak, hangosak, így könnyebben észre veszed őket. Meg kell tanulnod őket felismerni és akkor megtalálod a magadhoz illőt.

júl. 26. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező és Olvasók!

Szeretném részekrebontva megválaszolni az általad feltett kérdéseket.

"A fiúknak tetszenek az okosabb, művelt, érett(ebb), átlagos kinézetű de ilyen "geek" vagy "nerd" szerű lányok?"

1) Szóval. Az első amit kiemelnék válaszadás szempontjából a fiúk.

Sajnálattal tapasztalom, főként korombeli fiúknál, hogy nagyon gyerekes és álomvilágban ragadt kis gondolkodással rendelkeznek. Ezzel nincs baj, addig amíg nem ők akarnak a híradóban felolvasni....

Tisztelet a kivételnek. Na mindegy.

Ezzel azt próbálom mondani, ne nagyon adj a "fiúk" gyűjtőnév szavára. Mert sokszor ha meglátom egyet még azt sem tudom hirtelen, hogy a növények, állatok, vagy a gombák világába kellene e sorolni őt. 😅 De komolyan.

A lényegre térve.

Nem tudom a fiúknak mi tetszik, nagyátlagban a kicsapongó, éjszakai életet élő, egyéjszakás kalandra kapható lányok a 10/10 náluk.

Személyszerint én távol állok az ilyen lányoktól és társaiktól.

Nálam példának okáért ha egy lánnyal tudok értelmesen beszélgetni már jó. Sajnos nem ugyanaz szok a téma lenni. Én nem vagyok vevő az ővéikre, ők meg sajnos nem értik meg amit én mondok. 😅 Van ez így. 🤷‍♂️

Az ha okos, művelt és még érettebb is valaki nálam csak +pontot jelentene. Dehát ki miszerint pontoz ugyebár.

"Normális kinézetű, de ilyen kocka szerű lány."

2) Nos a kinézet az ami számomra a legkevésbé fontos tényező. A kockaság is egy tág fogalom. Bár ha a game az amire te gondoltál, személyszerint én nem jászok semmilyen játékkal, de nem zavar ha más olyan "hobbit" űz amit én nem. Ez nálam semleges.

"Olyan mint Taylor Swift you belong with me videójában a szőke hajú szemüveges lány."

3) Szerintem helyes a lány a videóban, nekem tetszik. Dehát ez is ízlés kérdése.

"Azért kérdezem mert a mai világban olyan mintha minden fiút csak a műszempillás, latina sminkes, gazdag, lányok érdekelnék, (akiken persze van 5 kiló smink) vonzóak még az előbb leirt átlagos lányok?"

4) Engem a műszempilla és a smink kiborít. Főleg fiatalon minek?! A természetes szépség elég. Nem fogom megérteni miért a nagy mellmérettel rendelkező, vakolatarcú, gazdag apa kislánya a nyerő....

Nem az, fesse ki magát, de tudja az illemet, hogy hol lehet, hol nem. Meg a mértéket is.

Szóval nálam a műszempillás, kifestett barbik a tesco polcain maradnak.

Remélem segítettem, valamit nem lett olyan hosszú amit írtam. 😅

18/f

júl. 27. 07:11
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
A férfiak szeretik. A fiúk nem.
júl. 27. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

#16, ez így igaz.

(15-ös voltam)

júl. 27. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok fiú számára az okos, művelt és érett lányok nagyon vonzóak lehetnek, sőt, sokan kifejezetten keresik az ilyen típusú lányokat. A "geek" vagy "nerd" típusú lányok, akik érdeklődnek a könyvek, filmek, játékok vagy a tudományok iránt, szintén nagyon vonzóak lehetnek azok számára, akik osztoznak ezekben az érdeklődési körökben.

A média gyakran azt a képet sugallja, hogy a fiúk csak a "divatos" vagy "sztereotipikusan vonzó" lányokat szeretik, de ez nem teljesen igaz. Az emberek nagyon különbözőek, és az ízlésük is eltérő. Sokan értékelik azokat a lányokat, akik természetesek, intelligensek, és nem félnek önmaguk lenni. Az is előfordul, hogy valaki épp azért találja vonzónak az előbb említett "geek" vagy "nerd" lányokat, mert ezek a lányok gyakran szenvedélyesek a hobbijukban, egyediek, és van valami különleges bennük.

A lényeg az, hogy mindenki más-más dolgokat keres egy kapcsolatban, és mindenki más miatt talál vonzónak valakit. Éppen ezért ne félj önmagad lenni, mert biztosan vannak olyan fiúk, akik számára pont az a típus vagy, amit keresnek. Az igazi vonzerő abból fakad, hogy valaki magabiztosan és büszkén vállalja önmagát.

aug. 14. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!