Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű fiúk miert csak a vékony lányokat szeretik ?
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 21:52
1/14 anonim válasza:
Én a kissé telteket is szeretem 😊 sőt, jó ha van valami fognivaló😊
2/14 anonim válasza:
Kétlem,hogy a "vékony" lányokat szeretik. Inkább a formás lányokat,akiken ott van,ahol jól néz ki.
4/14 anonim válasza:
3masnak:
Nem feltétlen.. minden embernek más jön be, külsőre is pl van olyan, hogy a lány kicsit teltebb és mégis bejön valakinek.. szóval nem feltétlen a "vékony" lányok
6/14 anonim válasza:
Minden embernek más jön be szoval ez nem igaz
7/14 anonim válasza:
Sokkal esztetikusabb es igenyesebb sot egeszsegesebb egy vekony/sportos noi test, mint egy zsirparnakkal kirakott.
A nok tobbsege is a vekony sportos férfiakat kedvelik, nincs ebben semmi meglepő.
Mig regen a szepseg a gazdagasag es a koverseg kez a kezben jart, addig mara a vilag annyira megvaltozott hogy a koverseg nem elfogadott.
Elegge demoralizalo szerintem egy ferfi vagy egy nő, aki mondjuk a saját nemiszervet sem latja a hasatol, vagy nem tud 5lepcsofokot megtenni mert elfarad vagy szex kozben bepallad a bore es izzad mint egy ló..
8/14 anonim válasza:
Akinek a külső számít az még kisfiú :)
9/14 anonim válasza:
De buta vagy, te 8-as, már ne haragudj......
10/14 anonim válasza:
Ahh jó is lenne!!:D
*Egy vékony lány*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!