Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szerencsétlen vagyok?
Meg mondom őszintén soha nem gondoltam volna hogy én ide írni fogok, de ennek is eljött az ideje..
Bár hányszor meg ismerek egy lányt az elején annyira de annyira szuper az egész, utána el telik 1-2 hét és vége is. Általában a csaj/csajok eltűnnek vagy csak próbálnak valami kifogást szerezni hogy legyen indokuk erre (sajnos nekem meg kötődési zavarjaim vannak.) Meg mondom őszintén annyira sose volt az én világom ágyról ágyra vinni a lányokat, de volt egy ilyen időszakom is mert úgy veszem észre hogy semelyik nem szeretne tartósabb kapcsolatot.
Fogalmam sincs velem van e a gond, vagy csak ennyire rossz ez a generáció de kezdem fel adni az érdeklődéseim a lányok terén. Ha elmegyek bulizni vagy új embert ismerek meg bele gondolok hogy megint szenvedjek azért hogy eldobjanak pár hét után mint egy rossz 5 forintost. Valamiért nekem sose jön össze egy olyan lány aki tényleg komolyan gondolja a dolgokat és nem csak egy éjszakás kalandot szeretne vagy akár csak szórakozni unalomból. 🤷🏻♂️
Mással is előfordul vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!