Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele hogy sokan vannak hasonló helyzetben mint én de komolyan ennyire szerencsétlen nem lehet sok ember mint én. 2 hónapja lett vége több mint 1 éves kapcsolatomnak ami nagyon megviselt engem. Pár hete elkezdtem ismerkedni mert azt mondták hogy segít majd stb.. meg is ismettem egy nagyon aranyos lányt akivel tényleg úgy éreztem hogy minden gondom feledésbe merül. Erre ma benyögi hogy ő megy randizni egy olyannal aki 13 évvel idősebb a lánynál és gyerekkorától ismeri a lányt a srác. A lány 15 éves a srác 28. Ez nekem úgy jön le mimtha pedofil lenne a srác mert baszki bevárta kb hogy kicsit felnőjjön azt randizni hívja egyből őt... lényegtelen azt mondta a lány hogy így szeret engem meg soha nem fogom elveszíteni de ha én találkozni akartam akárkivel is aki lány egyből tiltott volna tőle el (amikor nem is jártunk) de bezzeg ő meg áradozott arról a nyomorékról. Persze ma elment randira vele aztán benyögte hogy ő valójában csak barátságot érez semmi többet. Ismét egy világ tört bennem össze nagyon megbántott ezzel :/ az exem is ugyan ezt mondta hogy ő valójában soha se szeretett csak egy nagyon jó barát voltam neki és mindig erőltette hogy szeret engem :/ az előtte lévő lány akibe fülig szerelmes voltam szintén ugyan ezzel a dumával koppintott... én mindig csak egy jó barát vagyok minden lánynak :( mivel érdemeltem én ezt ki? Tök mind1 hogy viselkedek lehetek kedves lehetek bunkó lehetek rámenős vagy az ellentétje akármi soha se jutok tovább a barátságnál :/ lényegtelen hol ismerkedek neten,buliban mindig ilyeneket fogok ki :(

2023. ápr. 11. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak idő kérdése, hogy a 15 éves kiscsaj visszajöjjön, miután kihasználták. Azon kezdj el gondolkodni, hogy visszafogadod-e, vagy sem.
2023. ápr. 11. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem fogom nyílván már nem érdekel senki meg semmi sem.
2023. ápr. 11. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha ilyen hisztis vagy, ne csodalkozz hogy barátnőnek, és nem ferfinak tekintenek a lányok.

A 28-15 pedig siman mukodhet, egy ennel cifrábbak is vannak, es ott is mindenki boldog. Nem a korulmenyeket kell hibaztatni, ez nem szerencse, te nem szerencséten vagy, hanem alulmaradtál egy rivalizálásban, es masokat hibaztatsz, immáron egy online forumon is. Ha kicsit felnőnél, vonzóbb lennél. Nem a probléma a probléma, hanem a hozzáállásod a problémához a probléma.

2023. ápr. 11. 18:16
 4/5 hungarikum_202 ***** válasza:
72%

"A 28-15 pedig siman mukodhet"

Hát persze, hogy simán működhet🤡

2023. ápr. 11. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Nekem ennél nagyobb különbséggel (a lány 16 volt) is működött már hosszú ideig, és nem a kor miatt lett vége, hanem mert a világ másik felére kellett költöznöm.

Annyira korlátoltak vagytok néha, hogy ki sem láttok a korlát mögül.:)

2023. ápr. 11. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!