Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy társkeresében szerencsétle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy társkeresében szerencsétlen lány, hol próbálkozzon?

Figyelt kérdés
Eddig semmilyen online platform nem jött be. Élőben pedig visszahúzódó vagyok sajnos. Nem volt még párkapcsolatom, és fiúval sem voltam még.

2022. máj. 14. 13:34
 1/10 A kérdező kommentje:
16L
2022. máj. 14. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Nehéz igy pedig pasi vagyok.
2022. máj. 14. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
16 evesen semmirol sem kestel le. Sokan 40 evesen szulnek
2022. máj. 14. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok. Én próbálok nyitottabb lenni, szerintem az önbizalom sokat dob a kisugárzáson. Ha már látszik rajtad, hogy magabiztos vagy és nem azt érzik az emberek, hogy túl zárkózott lennél (=nehezen "megkörnyékezhető"), akkor már maguktól fognak jönni a srácok. De ehhez az kell, hogy szocializálódj és eljárkálj helyekre:)
2022. máj. 14. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Ismerkedj velem:D
2022. máj. 14. 17:27
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Én ilyet nem írnék itt.
2022. máj. 14. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne siesd el, 16 évesen bőven ráérsz. Én is úgy éreztem, hogy le voltam maradva, aztán most 5 évvel később látom, hogy 19 évesen álltam kész egy normális kapcsolatra, akkor jött is egy hosszú távú, igen jó kapcsolat. Most szingli vagyok és még mindig fiatal, de teljesen átértékeltem a párkeresést.

Ha esetleg adnál még egy esélyt a randiappoknak akkor Bumble, igaz én még nem próbáltam, de sokkal több mindent tudsz beállítani mint Tinderen és kevesebb a szutyadék ember is ahogy láttam.

Egyébként nekem bejött a Tinder, onnan volt 2 éves párkapcsolatom, de már nem mennék vissza. Inkább megvárom, hogy jöjjön valaki, akivel eleinte barátok vagyunk és aztán alakul ki a dolog, nem tudjuk mindketten az első perctől fogva, hogy na mi össze akarunk jönni. Annak úgy nincs varázsa.

Próbálj új helyekre járni, meg hamarosan végzel a gimiben, egyetemen már sokkal tutibb lesz a választék. Vannak, akinek bejönnek a félénk lányok, nem lesz itt gond 😊

A szexet meg pláne ne siettesd. Nekem csak rossz, legjobb esetben is semleges élményeim voltak, pedig nem kezdtem korán mai viszonylatban, de gyerek voltam még hozzá majd' 18 évesen is. Meg a srácok is, akikkel voltam. Anya véleménye (nem tudom tudsz-e ilyenről beszélni anyukáddal, remélem igen), hogy az emberek huszonéves koruk végére tanulnak meg szexelni, addig csak maszatolás meg belső kényszer, mert úgy érzi a korosztályunk, hogy na igen, fiatalok vagyunk, toszni kell napi 4x mint a nyulak és irreálisok az elvárások magunk és mások felé is.

Bocsi ha túl okoskodónak tűntem, remélem tudott valamit segíteni a válaszom 😊

Jön majd a szerelem ha jönnie kell.

2022. máj. 16. 22:32
 8/10 sterling.archer válasza:
16 evesen? Szerencsetlen? Nemaaaar bazmeg elotted az egesz elet, en ezt vallom a mai napig pedig 30 vagyok. Nincs olyan hogy szerencses vagy szerencsetlen, csak jol kell valasztani, es ismerd meg az embert mielott ossze jonnel vele, igy meg isoben ki fog derulni hogy van-e ertelme vagy nincs.
2022. máj. 17. 02:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha van kedved írj, én is hasonlóan vagyok, nekem sincs sikerem.

Budapest.

2022. máj. 17. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Hány évest keresel?
2022. máj. 23. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!