Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen fiú és csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Van olyan fiú akinek tetszik egy nagymellű. Vastagabb combú, pici pocakkal rendelkező molettebb lány. Rockosabb stílussal, művés beállítottsággal és rendkívül elfogadó kedves gondolkodással?2019. aug. 22. 22:06
1/16 anonim válasza:
Ezeket leírva nekem tőkéletes lennél.
2/16 anonim válasza:
Nem tudom pontosan hogy nézel ki de ezek alapján te vagy a tökély
3/16 A kérdező kommentje:
Ja és szemüveges vagyok azt ki hagytam.
2019. aug. 22. 22:21
5/16 anonim válasza:
sya nekem te lennél maga tőkéj syvesen dumcsiznék veled.... írj ha bejövök fiú magas rock-kot szeretem meg z olyan lánykat mind te
6/16 anonim válasza:
Szerintem tökéletes nekem így legalábbis ahogy leírtad
Én ehez hasonlóan képzeltem el az álomnőmet
7/16 anonim válasza:
Nekem valszeg nem jonnel be, csak h el ne szalj magadtol :D de mint latod van igeny az ilyen lanyra, azert fogadnek h a fenti 4bol min 1 csak dugna, szoval csak ovatosan.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem lennék képes elszállni magamtól, és nyilván tudom hogy benne vagy ez a gondolat is
2019. aug. 22. 22:48
10/16 anonim válasza:
Itt GYK-n szinte mindenkinek bejönn szóval fölösleges a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!