Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol/hogy találhatna barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol/hogy találhatna barátnőt egy introvertált félénk srác?

Figyelt kérdés

márc. 3. 12:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
39%
Ezt lányként át tudom érezni. Mondjuk én már a húszas éveimben járok. De nem járok el sehová, nem szeretek ismerkedni. Viszont jó lenne barátokat/ kapcsolatot találni.
márc. 4. 11:22
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
#21 Garantáltan kapni fogsz pár privátot.:/
márc. 4. 12:07
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

21, hát ha kellően nyitott az ember, még így is összejöhet bármi. Mert azért gondolom suliba/munkába eljársz, esetleg vásárolni vagy sportolni, kirándulni. Most itt pl már út közben is ha látja rajtad valaki hogy nyitott vagy rá (ennek lehet gátja pl a folyamatos padlónézés vagy telefonnyomkodás), akkor simán van rá esély hogy szóbaelegyedik majd veled, esetleg kezdeményez. Nőként csak a megfelelő jeleket kell megadnod, és akkor jó esetben a másik veszi a lapot és mer is kezdeményezni.

A másik tipp hogy rakat hely van online is ahol szintén elérhetővé teheted magad, hogy látszódjon a jelenléted és a nyitottságod. Ott is fel fognak keresni idővel egyre többen, akár privátban is, vagy azért mert bepróbálkoznak, vagy azért mert kifejezetten megtetszettél nekik és szimpatikus vagy számukra.

márc. 4. 13:14
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Otthonról dolgozom, és olyan szabadidős tevékenységeket csinálok, amiket egyedül szokás (például görkorizom).

De való igaz, hogy nőként sokkal egyszerűbb az ismerkedés.

márc. 4. 13:53
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb valóban, bár hogy sokkal azt kétlem. Nálatok az a nehézség inkább nőként, hogy a sok hülyét kell szűrni akik nonstop ráírogatnak az emberre, vagy más módon próbálkoznak be, holott kilométerekről látszódik hogy ég és föld a különbség, vagy hogy semmi közös pont.

Egyébként ez valóban megnehezíti amit írsz, én mindenképp a neten próbálkoznék a helyedben. De nem a társkeresőkön mert az tragikus mivé lett, hanem sokkal inkább hobbi, szabadidő, életmód és hasonló irányokban. Esetleg fórumokon, közösségi oldalakon. Azért akad még manapság is sok értelmes ember, csak nehezebben találják meg egymást a zajban és a visszavonultságban.

márc. 4. 13:59
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Szorozd be magad -1 és akkor extrovertált leszel
márc. 6. 10:27
 27/32 A kérdező kommentje:

26

ez nem ilyen egyszerű

márc. 6. 12:26
 28/32 kriszpo ***** válasza:
100%
Amikor én annyi idős voltam mint te, (még az internet őskorában) remek lehetőség volt, ismeretlenül batártokat, barátnőket szerezni chaten, társkeresőkön keresztül. Most nem tudom mi a helyzet, mert eltelt azóta legalább 20-25 év, de talán egy próbát megér.
márc. 8. 17:58
 29/32 A kérdező kommentje:

28

lehet régen remek lehetőség volt de én azt vettem észre hogy manapság nagyon nehéz, a többség vissza sem ír, a maradék meg vagy szórakozásból/unalomból ír vissza (tehát nem veszi komolyan a beszélgetést/engem) vagy messze lakik

márc. 8. 18:37
 30/32 anonim ***** válasza:
75%
#6 pont ma lattalak egy masik kerdesnel egy kis sunyi proli😂. Az elobb azt adtad ki hogy az V. keruleti gucci uzletben arulsz brutto 2,8 millaert.
márc. 9. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!