Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogy találhatna barátnőt egy introvertált félénk srác?
" szóval csak annyi a dolgod, hogy odamész/ráírsz lányokhoz/lányokra."
könnyű mondani, neked lehet ez olyan természetes mint a levegővétel de egy introvertáltnak ez olyan kihívás mint pl megmászni a mount everestet
Magadban kéne rendet tenned először, illetve tisztában kéne lenned a szavak jelentésével!
Itt nem az a kérdés, hogy hogyan szerezz magadnak csajt, hanem az, hogy hogyan embereld meg magad. Mert az ilyen kérdéseknek egyszerűen nincs értelme mert a puszta önsajnálaton kívül nincs mögötte semmi. Információkat sem írsz le magadról, hogy miben vagy gyenge vagy erős, csak vársz a sült galambra és álmodozol. Nem az a megoldás, hogy itt kérdéseket teszel ki, hanem az, hogy a való életben kimozdulsz és hajlandó vagy változtatni magadon.
" Egyébként hogy én is adjak tippet, szerintem egy félénk, visszahúzódó, érzékenyebb lánynál kellene próbát tenned. "
tök jó tippet adtál meg minden de hol találhatnék ilyen lányt? mert kb 7 éve keresek ilyet és eddig még nem nagyon találtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!