Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék olyan barátnőt aki hasonlóan introverált mint én? : (
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 02:43
2/7 anonim válasza:
Könyvtár, könyvesbolt, túra, iskola.
3/7 A kérdező kommentje:
interneten próbálkoztam de vagy letiltanak vagy nem írnak vissza, könyvtárban is próbáltam de oda nem ismerkedni mennek az emberek, úgy tettek mintha nem is léteznék... túrázni a szüleikkel mennek (ha mennek) iskola meg kizárva mert már leérettségiztem
2023. aug. 2. 13:40
4/7 anonim válasza:
Bárhol, ha vannak ott emberek.
Bevásárló központ például.
5/7 A kérdező kommentje:
na az az egyik legrosszabb hely az ismerkedésre
2023. aug. 2. 14:43
6/7 anonim válasza:
én az avakin life appen ismertem meg a mostani barátnőmet. Nem társkereső alkalmazás, de többen vannak akik csajoznak/pasiznak ott
7/7 anonim válasza:
Ha tovább tanulsz, az iskolában, ha nem akkor a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!