Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mi ekkora probléma? Lent kifejtem.
Sokan haragszanak, ha egy lányra ráír egy fiú és az Ő barátnőire is. Illetve ez fordítva a lányoknál is igaz, ha ráírnak egy fiúcsapatra.
Mi ebben ekkora baj? Mi van ha nem is tudja az illető, hogy ki kinek a barátnője/barátja, csak ráír arra, aki tetszik?
#6 a legtöbb beszélgetés azután nem folytatódik, hogy megtudjuk egymás korát és még pár szia mizut beszélünk, tehát ha többre írsz rá valószínűbb a siker.
Nem vagyok a társkeresők híve, hiszen tiniként nem sok sikerem lenne felnőttek között.
Szerintem érthető, hogy sokan nem örülnek, ha egyik héten rájuk ír valaki, aztán amennyiben nem olyan sikeres a beszélgetés, következő héten már a barátnőire/barátaira írogat ugyanaz az illető. Tényleg kicsit azt sugallja, hogy nem is maga a személy tetszett neki igazán, hanem csak nagyon akar valakit, és igazából bárki jó lenne neki. Gimiben nyilván adott mennyiségű emberrel lehet ismerkedni, próbálkozni, úgyhogy szerintem nem annyira gáz, ha egy bizonyos társaságon belül mondjuk több embernél is bepróbálkozik valaki, de nem árt, ha valamennyi idő a kettő között eltelik, hogy tényleg ne az legyen, hogy látja a társaságban mindenki, hogy a srác/lány sorban megy végig rajtuk :D
Amúgy én tini koromban a Yubo nevű online "ismerkedős appot" használtam, ami elvileg nem randiapp, de gyakorlatilag meg az. Itt direkt figyelnek arra, hogy ha 18 alattinak regisztrálsz, akkor 18 felettieket ne dobjon be. Ha érdekel, próbáld ki, én itt ismertem meg az exemet. Ezen kívül meg ismerkedj bulikban, házibulikban, vagy csak kisebb társasági összejöveteleken barátok barátaival. Lehet, hogy sikeresebb leszel, mint a "házi nyulaknál".
Nem, nem regisztráltáltam soha társkeresőre. És nem is fogok. Csak a tényeket közlöm!!
Max ha lány lennék, fel mennék tinderre egót növelni, látni hogy milyen sok fiú ír rám.
Inkább erre válaszolj:
A társkereső appok csak a nőknek jó, a fiúk elvesztik a önbizalomukat. Szóval te csak ne beszélj nőként, ne ajánld az ilyet, mert nem tudod mi van a másik oldalt.
Próbáld csak ki. Regisztrálj egy átlagos fiúként, és nézzük meg sikerül annyi lányt felszedni, mint ahány férfi írt rád mikor nőként voltál fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!