Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mi ekkora probléma? Lent kifejtem.
Sokan haragszanak, ha egy lányra ráír egy fiú és az Ő barátnőire is. Illetve ez fordítva a lányoknál is igaz, ha ráírnak egy fiúcsapatra.
Mi ebben ekkora baj? Mi van ha nem is tudja az illető, hogy ki kinek a barátnője/barátja, csak ráír arra, aki tetszik?
Nem egészen értem a kérdést, hogy ki írt rá kinek a kijére, és ez most kinek is probléma?
Felnőtt fejjel, ha egy vadidegen ember rámír, automatikusan visszakérdezek, hogy honnan ismerem, lehet, hogy csak én nem emlékszem rá, ha az a válasz, hogy csak "tetszem", akkor sanszos, hogy random embereknél próbálkozik, hátha, egy sok sikerttel elbúcsúzunk, de ezért még senki nem haragudott meg senkire.
#3 És milyen témában?
Elkéri a leckét? Beszélgetni szeretne egy filmről? Vagy próbálkozik hátha összejön valakivel?
És ki haragszik meg rá?
Az egyik lány? Az összes? A srácok?
#4 ha idegen csajokra ír, hogy szia mizu hány éves vagy stb.
Általánosságban lenézik.
Mert lehet ismerik egymást, és elbeszélnek téged
Egyszerre minek kell ilyen sokkal..? Így kevésbé is lesz értékes a beszélgetésetek
#5 Ja, hogy te vagy a srác, és nem érted, hogy miért nem állnak veled szóba?
Mondjuk mert idegen vagy?
Vagy mivel próbálkozol mindenkinél gondolhatják, hogy perverz vagy, vagy kétségbeesetten akarsz nőt, vagy a kettő együtt.
Nézd, a Facebbok-on random lányokra írogató vadidegen pasik pöttyet parásak.
Ha társat akarok keresni, vagy társaságba járok, vagy regisztrálok társkeresőre, nem random idegenekre írkálok, hogy hátha összejön valami.
Jah éés, könnyű mondani nőként B"meg, hogy te társkeresőzöl!
A társkereső appok csak a nőknek jó, a fiúk elvesztik a önbizalomukat. Szóval te csak ne beszélj nőként, ne ajánld az ilyet, mert nem tudod mi van a másik oldalt. ;)
Próbáld csak ki. Regisztrálj egy átlagos fiúként, és nézzük meg sikerül annyi lányt felszedni, mint ahány férfi írt rád mikor nőként voltál fent.
#9 Azért mert neked nem ment, nem duzzogni kell.
Az mennyivel menőbb, aki random irkál mindenkire, és duzzig, hogy elhajtják/nem válaszolnak/tiltják a fenébe?
Nem, már jó ideje nem társkeresőzöm, semmilyen formában nem keresek társat sem, mert van elég komolyabb problémám, mint a basszus, mit gondol a szomszéd, hogy egyedül vagyok?
Egyébként ideális esetben az ember személyesen ismerkedik, nem online írogat a szoba biztonságából, aztán szíd mindenkit, mert nincs pozitív vissza csatolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!