Az alább kifejtett email és YouTube problémára mi a leggyorsabb megoldás?
Az a gyanúm, hogy valaki használja a Facebookra az egyik email címem. Azért gondolom, mert időnként kapok a Facebooktól üzeneteket. De nem használok Facebookot. Régebben egy tutorial sorozat miatt regisztráltam, de nem az említett email címemmel, és azóta sem járok fel.
Most ezt a címet meg szeretném szüntetni, csak a YouTube-ra ezzel vagyok regisztrálva, sok videót elmentettem, feliratkoztam pár csatornára.
Ha csinálok egy másik regisztrációt, nagyon nehézkesen tudnám átvinni a mappáimból a videókat.(Még a cím törlése előtt belépek, megnyitom a videót, kilépek, belépek az új címemmel és ott menteném. Kb. így sorban egymás után.) De ez elég sok idő. Van valami egyszerű lehetőség? Vagy csak az, amit felvázoltam?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem, biztosan nem történt több eszközről bejelentkezés.
A jelszót rögtön cseréltem, de ez csak az email-re vonatkozik, nem? Mert a Facebookra adhat más jelszót.
Köszönöm a választ.
Ó, bocs, félreértettem. Igen, ha más belépett, az akkor több eszköz.
Megnézem, azért, amit írtál.
Ahhoz, hogy valaki be tudjon regisztrálni a te e-mail fiókoddal, ahhoz be kell tudnia lépni abba és jóváhagyni a regisztrációt. Azt látnod kellett volna, ha kapsz ilyen üzenetet.
Valószínűbb, hogy nem egy profil kap a Facebooktól üzenetet, csak az e-mail címed valamilyen ajánlást. Lehet olyat csinálni, hogy a telefonodban lévő címtárban szereplő embereket felveheted ismerősként. Lehet valamelyik ismerősödnek megvolt az az e-mail cím, és oda küldött ki üzenetet a Facebook.
Asztali gépem van, okostelefont nem használok, mert szklerózisom van, és nem valami ügyes a kezem. Meg minek is, mikor itt a gép?:)
Olyan üzeneteket szoktam kapni, hogy "Sok minden történt, mióta nem léptél be." Ez a leggyakoribb.
Honnan tudná a Facebook az email címem, ha soha nem használtam ott? Még amikor az említett tutoriál sorozatra regisztráltam, akkor ez a címem meg sem volt.
Köszönöm a választ.
Akkor próbálj meg belépni Facebookra. Jelszóemlékeztetőt kiküldi az e-mail címre, és meglátod milyen fiókba léptet be. Ha esetleg mégis a tiéd (vagy nem), és nem akarod használni, akkor egyben törölheted is.
Így felszabadul a Facebook "alól" az e-mail cím, ha ez zavart.
Na, ezt nem hiszem el...beléptem vele, és a saját profilomba kerültem, amit régen regisztráltam. Csak ez hogy lehetséges, amikor nincs hozzáadva biztonsági fióknak ez az email cím, és viszont.
Szerintem inkább törlöm az eredeti regisztrációm a Facebookról, úgysem használom. És akkor így nem kell mentenem a Youtube-os videóim, amiről eredetileg a kérdés szólt.
Köszönöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!