Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az alább kifejtett email és...

Hova gondolsz kérdése:

Az alább kifejtett email és YouTube problémára mi a leggyorsabb megoldás?

Figyelt kérdés

Az a gyanúm, hogy valaki használja a Facebookra az egyik email címem. Azért gondolom, mert időnként kapok a Facebooktól üzeneteket. De nem használok Facebookot. Régebben egy tutorial sorozat miatt regisztráltam, de nem az említett email címemmel, és azóta sem járok fel.

Most ezt a címet meg szeretném szüntetni, csak a YouTube-ra ezzel vagyok regisztrálva, sok videót elmentettem, feliratkoztam pár csatornára.

Ha csinálok egy másik regisztrációt, nagyon nehézkesen tudnám átvinni a mappáimból a videókat.(Még a cím törlése előtt belépek, megnyitom a videót, kilépek, belépek az új címemmel és ott menteném. Kb. így sorban egymás után.) De ez elég sok idő. Van valami egyszerű lehetőség? Vagy csak az, amit felvázoltam?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2023. nov. 6. 16:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Még az jutott most eszembe, hogy egy dokumentumba az adott URL-eket kimásolom, és onnan mentem.
2023. nov. 6. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy jelszócsere is elég ilyenkor, ha felmerül a gyanúja hogy a fiókod kompromittálódott (és még hozzáférsz). Szintén van a fiókok beállításaiban egy olyan menüpont, hogy a többi eszközön való kijelentkeztetés, ha esetleg máshol/mások beléphettek a fiókba. Nem valószínű, hogy ez történt.
2023. nov. 6. 17:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem, biztosan nem történt több eszközről bejelentkezés.

A jelszót rögtön cseréltem, de ez csak az email-re vonatkozik, nem? Mert a Facebookra adhat más jelszót.

Köszönöm a választ.

2023. nov. 6. 17:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Ó, bocs, félreértettem. Igen, ha más belépett, az akkor több eszköz.

Megnézem, azért, amit írtál.

2023. nov. 6. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy valaki be tudjon regisztrálni a te e-mail fiókoddal, ahhoz be kell tudnia lépni abba és jóváhagyni a regisztrációt. Azt látnod kellett volna, ha kapsz ilyen üzenetet.

Valószínűbb, hogy nem egy profil kap a Facebooktól üzenetet, csak az e-mail címed valamilyen ajánlást. Lehet olyat csinálni, hogy a telefonodban lévő címtárban szereplő embereket felveheted ismerősként. Lehet valamelyik ismerősödnek megvolt az az e-mail cím, és oda küldött ki üzenetet a Facebook.

2023. nov. 6. 18:07
 6/9 A kérdező kommentje:

Asztali gépem van, okostelefont nem használok, mert szklerózisom van, és nem valami ügyes a kezem. Meg minek is, mikor itt a gép?:)

Olyan üzeneteket szoktam kapni, hogy "Sok minden történt, mióta nem léptél be." Ez a leggyakoribb.

Honnan tudná a Facebook az email címem, ha soha nem használtam ott? Még amikor az említett tutoriál sorozatra regisztráltam, akkor ez a címem meg sem volt.

Köszönöm a választ.

2023. nov. 6. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor próbálj meg belépni Facebookra. Jelszóemlékeztetőt kiküldi az e-mail címre, és meglátod milyen fiókba léptet be. Ha esetleg mégis a tiéd (vagy nem), és nem akarod használni, akkor egyben törölheted is.

Így felszabadul a Facebook "alól" az e-mail cím, ha ez zavart.

2023. nov. 6. 18:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez egy jó ötlet. Köszönöm.
2023. nov. 6. 18:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Na, ezt nem hiszem el...beléptem vele, és a saját profilomba kerültem, amit régen regisztráltam. Csak ez hogy lehetséges, amikor nincs hozzáadva biztonsági fióknak ez az email cím, és viszont.

Szerintem inkább törlöm az eredeti regisztrációm a Facebookról, úgysem használom. És akkor így nem kell mentenem a Youtube-os videóim, amiről eredetileg a kérdés szólt.

Köszönöm.:)

2023. nov. 6. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!