Mi a leggyorsabb megoldas pattanas gyogyulasara?
Sziasztok, szerdara a leheto leghalvanyabb kene legyen a pattanasom, de nem tudom mit kellene kezdenem vele
Esetleg (magyarul nem tudom a nevet) black es white headre mi meg gyors megoldas?
Milyen eteleket keruljek, hogy tiszta legyen a borom?
Leginkabb a homlokomon van pattanas es az allamon
A blackhead az a kis fekete mitesszer, csak úgy tűnik el, ha kinyomod. Amúgy nem. És utána még kell egy kis idő, hogy összehúzódjon a pórus a helyén.
Amúgy hiába kenegeted, kozmetikus kell hozzá, vagy te magad nyomd ki.
Szia!
Fontosabb dolgok:
- minden nap arclemosás, hidratálás
- kerüld a zsíros ételeket
- igyál sok vizet
Más:
- a pattanásod lehet hormonális eredetű, arra jó megoldás a gyakori sport és csökkentett szénhidrát bevitel
Nekem bevált nagyon ez a kis pattanás-tapasz, dm-ben lehet kapni, olyan mint egy kis matrica, amit felraksz éjszakára a pattanásra, és reggelre kiszárítja azt. Ha nincs ilyened így hirtelen, fertőtlenítsd le a pattanást, óvatosan nyomd ki ha muszáj, fertőtleníts újra és kenj rá aloe-vera krémet vagy sprét vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!