Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell csajozni?

Figyelt kérdés

#csajozás #nem akarok incel lenni #:'( :'(
jan. 4. 12:25
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
az már unalmas, legalább 10 éves korom óta játszok
jan. 4. 13:40
 12/42 anonim ***** válasza:

11

De melyikkel? xbox vagy ps?

jan. 4. 13:43
 13/42 A kérdező kommentje:
nem mindegy? csak szekáltok, inkább adjatok tanácsot hogy kellene csajozni, értelmes választ senki nem írt még
jan. 4. 13:49
 14/42 A kérdező kommentje:
aki innentől nem a kérdésemre válaszol azt reportolom
jan. 4. 13:49
 15/42 anonim ***** válasza:

14

Látszik, hogy még gyerek vagy. A kérdésedre pedig a válaszom az, hogy neked egyelőre sehogy.

jan. 4. 14:12
 16/42 A kérdező kommentje:
mit képzelsz ki vagy te? nem te mondod meg hogy csajozhatok e hülyegyerek
jan. 4. 14:32
 17/42 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük, ezek szánalmas lúzer kanok, akik csak kötekedni tudnak, sokkal gázzabbak ezek az alakok, mint te leszel valaha is😂
jan. 4. 15:05
 18/42 anonim ***** válasza:

17

Én inkább megfordítanám, én soha életemben nem leszek olyan gáz, mint amilyen a kérdező MÁR MOST.

Kérdező, a reakcióid is azt mutatják, hogy infantilis vagy, ez nem jó pont a lányoknál. Sok sikered így nem lesz. A másik dolog pedig az, hogy 28 éves vagyok, ergo idősebb nálad, úgyhogy a "hülye gyerekezést" mellőzzük.

jan. 4. 15:19
 19/42 anonim ***** válasza:

Mondjuk tényleg 20 éves ezt nem néztem, ha 20 évesen ezt kell kérdezze, akkor túl sokat játszott🤷

Inkább kezd el fejleszteni magad ha ennyire le vagy maradva, olvass könyveket, edzzél, barátkozz szocializálódj

jan. 4. 15:23
 20/42 A kérdező kommentje:

18

kurwa gáz vagy, csak oltogatni jöttél de érdemben válaszolni a kérdésre meg se próbálsz

jan. 4. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!