Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesleges csajozni?
Ittvagyok 16 évesen, volt egy két kapcsolatom már ha lehet annak nevezni, az utóbbi időben(fél év kb) nagyon sok csajjal beszéltem volt aki csak 14volt, volt aki 19 stb, és semmi nem jön össze egyszerűen vagy lesz palijuk vagy nem akarnak kapcsolatot vagy akármi más indok, egyszerűen kiegtem és azon gondolkodok hogy beleszarok az egész csajozasba, és majd 40 évesen bepotolom azt amit most nem tudok. Illetve hozzá tenném hogy nem vagyok elhizva és alacsony se vagyok, gyakorlatilag a kinezetemmel, stilusommal szerintem semmi gond nincs, viszont valamiért sose jön össze és kezdtek beleszarni ebbe az egészbe. Nem sirankozasbol írtam ezt.
Szerintetek probalgassam ezt még vagy hagyjam a g+be?
Hú, te szegény! 16 évesen kiégtél? Mindjárt sajnállak!
Öcsi, nekem 19 évesen jött össze egyáltalán valami, addig folyton csak elutasítottak és 24 éves koromig szűz voltam. Méghogy te égtél ki?!
Ezt nem lehet erőltetni, ez meg van írva mindenkinél,hogy ki mikor találja meg az igazit,vagy csak egy olyan kapcsolatot amiből tanulhat. Ha nem keresed,és nem vágysz rá,mikor a legkevésbé számítasz rá akkor majd összejön.
16 éves vagy,nem vagy elkésve semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!