Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tud az ember csajozni? 20/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tud az ember csajozni? 20/F

Figyelt kérdés

Most már ott tartok lassan, hogy inkább feladom az egészet, mert egyszerűen sehogy sem jön össze nekem ez.

Nem tudok táncolni és pont emiatt nem is szoktam igazán (csak olyan kivételes esetekben, ha mocsok részegre iszom magamat), ezért viszonylag ritkán járok ilyen tipikus szórakozóhelyekre. Bár azért néha így is benézek haverokkal ilyen helyekre, de akkor is többnyire csak pultnál tanyázok, iszogatok és dumálok. Kocsmákba és bárokba sokkal jobban szeretek járni, olyan helyeken viszonylag gyakran elő is fordulok, de ott úgy vettem észre, hogy nem annyira vevők arra a lányok, ha valaki csak úgy odamegy hozzájuk, hogy meghívja őket egy italra vagy valami hasonló. Legalábbis próbálkoztam már 1-2 alkalommal, de mindig csúfos kudarc lett a vége.

Mivel ezeken a helyeken nem működött a dolog, ezért megpróbáltam a Tindert és néhány hasonló társkeresőt. Hát, nem arattam valami nagy sikert. Egy magas, vékony átlagos kinézetű srác vagyok, semmi extra. És bizonyosan nem tartozok bele abba a felsőkategóriás férfi rétegbe, aki vagy baromi jól néz ki, vagy baromi gazdag és sok likeot kap ott. Megpróbáltam lövetni haverokkal néhány előnyösebb képet magamról, de az se javított sokat a helyzeten, nem igazán voltak matcheim. Ha meg mégis vagy nem írtak vissza a lányok, vagy szimplán eltűntek néhány nap után.

A régebbi kapcsolataim mind úgy jöttek, hogy vagy egy baráti társaságba kerültem az illetővel vagy gyakrabban találkoztunk és már ismertük egymást. Most ilyen opció se nagyon lehetséges, mert már egyetemre járok és olyan szakra, ahol nem nagyon vannak lányok. Már egyszerűen fogalmam sincsen hol vagy mivel próbálkozzak. Általában elég jó a humorom és ez segített korábban összeszedni egy barátnőt, de mostanában valahogy az a módszer se megy.

Mégis hol kéne próbálkoznom? Vagy mit kéne csinálnom?

2022. jún. 4. 00:01
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

Keress melóhelyet, hátha összejön ott valami. Vagy menj el nyáron fesztiválra, vagy valamilyen tábor szerűségbe vagy bármi. A másik a szórakozóhely, esetleg utcán, buszon ügyesen szóba elegyedni egy lánnyal, neten próbápni tovább. Én a barátomat pl itt ismertem meg :D

De amugy ne görcsölj rá annyira szerintem, mert csak annál nehezebben fog összejönni. Vedd lazára 20 éves vagy, es volt már kapcsolatod, ne parazz ezen, fogsz talalni lanyt, nyugi.

2022. jún. 4. 00:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban :D komolyra fordítva a szót. Pontosan ugyan ebben a cipőben járok, csak annyi a különbség hogy nem egyetemista vagyok hanem technikusi évre mentem, de annak is vége van már. Interneten próbálkozhatsz de ne várj tőle semmit, ne vedd komolyan, ne abba bízz hogy majd az kihúz a csávából. Tömegközlekedésen utcán stb kicsi az esély hogy összejön, de ha mégis akkor már megérte. Haverok házibulijaiba járj el ha van, az nagyon jó tud lenni. 20 éves vagy, kocsmában bárban normális esetben velünk egy korú vagy idősebb csajok járnak, én még nem láttam velem egy idős csajt se ha bementünk egy bárba (pesten). Főleg az a trükkje hogy nem kell eröltetni, majd úgy alakul hogy lehet egy hét mulva meghívnak haverjaid egy buliba, ott összefutsz valakivel stb stb, én azt csinálom hogy minden ilyen alkalmat megragadok, ezzel már el lehet érni valamit. Esetleg ha van barátod akinek van barátnője megkérdezheted hogy nem tud-e bemutatni neked valakit. sok szerencsét na meg türelmet. köszi ha elolvastad
2022. jún. 4. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
discord szervereken tudsz találni lányokat , akár 15 év körülieket is ha az tetszik ;)
2022. jún. 6. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!