Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell buliban csajozni?
Esetleg a pultnál ácsorgó csajtól megkérdezed, hogy meghívhatod e egy italra. Ha igent mond, akkor kérsz neki. Megkérdezed, hogy tetszik e neki a zene. Ha mozog rá, akkor valószínűleg igen. Megkérdezed, hogy nincs e kedve táncolni. Vagy igen vagy nem.
Én személy szerint nem szeretem mikor odapattan hozzám egy csávó, hogy ropjuk együtt.
Leírhatnál egy-két példát, hogy eddig pontosan hogy közeledtél hozzájuk, mi meg véleményezzük, hogy az jó szöveg-e?!
49f
Az összes fenti válasz rossz. És ha rendes nőt akarsz magad mellé, meg nem akarsz összeszedni egy szexuális úton terjedő betegséget, akkor felejtsd el hamar ezt a buliban ismerkedős dolgot.
Járj gyülekezetbe, oda járnak a rendes, igényes nők.
#5 ne papolj mar olyanrol, amirol semmit nem tudsz!
voltal mar valaha buliban?
6 és 7 balfütyik vagytok. Több buliban jártam életemben, mint amennyiben ti valaha is lesztek.
6-os, te pedig egy komplett barom vagy. Semmi tudásod, csak böfögöd a bolsevik ezeréves kaki antikeresztyén maszlagot. Ez már nagyanyád idejében sem volt "menő". Azóta sem az.
Ha nem lennél ekkora seggarcú, tudnád, hogy a Bibliában egy hatalmas fejezetet kapott a szexualitás is, és annak az a fajta megélése, ami Istennek kedves.
HÁZASSÁGBAN.
Akinek ez nem tetszik, az úgysem akar semmi komolyat egyetlen nőtől sem.
Az olyan haljon meg szűzen inkább.
A Biblia szerint a házastársak BÁRMIT csinálhatnak, ami csak kielégíti őket. Teljes szabadságot kapnak a keresztyén párok a szex terén is.
Egy szabály van, HÁZASSÁGBAN kell.
Aki ezt nem tudja, az sajnos egy tudatlan kis fütyikalap. Európaiként illik legalább ennyit tudni a világvallások témakörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!