Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell buliban csajozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell buliban csajozni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom, hogy miért, de több elutasítást kaptam buliban, ami miatt elmegy a kedvem. Nem vagyok csúnya szerintem minimum átlagos vagyok. Hogy kellene közeledni, hogy sikerrel járjak? Vagy rossz lányoknál próbálkoztam? Milyen jelek vannak annak hogy egy csaj szívesen benne lenne veled egy táncban?

2022. febr. 12. 06:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es, szállj magadba inkább. Életedben egyszer jártál templomban, az is valószínűleg egy katolikus temetésen volt.

A katolikusoknak semmi köze a keresztyénekhez.

2022. ápr. 10. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!