Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha éveket pazaroltam így el?
Konkrétan 3 évemet pazaroltam egy olyan 4 évvel idősebb fiúra aki kb leszart, semmit nem érzett irántam de én ennek ellenére is rajongtam érte. Most teljesen úgy érzem hogy mindenkit hozzá hasonlítok, nagyon megmaradt bennem. Most próbálom magam teljesen túltenni rajta. Esetleg mással is volt már ilyen?
17l
En is igy voltam egy lannyal, azthittem bejottem neki.
Aztan kiderult hogy baratja van, csak jopofiskodott.
Ha ennyi ido alatt nem lepett feled, akkor nemtudom miert rajongtal feleslegesen…
Ez egy platoi, viszonzatlan…
Én ugyan már nem vagyok tini, de nekem is elment 3 évem egy olyan nőre, aki csak a pénztárcámra utazott, meg egy olyanra, aki évekig csak hitegetett, miközben esélyem sem volt.
Az ilyeneken tovább kell lépni, és talán ilyenkor egy kicsikét nagyobb "pihenőt" is érdemes beiktatni. Gyakori, hogy egy kapcsolat után az ember az exhez hasonlót próbál találni, mindenkiben őt keresi, hozzá hasonlítja. Na, ez pont azt mutatja, hogy még egyáltalán nem áll készen egy új kapcsolatra, és igyazából csak "pótlékot" keres. Majd ha már anélkül tudsz valakire nézni, hogy az exed egyáltalán eszedbe jutna, akkor állsz majd készen egy új kapcsolatra.
Azzal pedig, hogy egy bántalmazó kapcsolathoz (a lelki bántalmazást is ide sorolhatjuk, és gyakorlatilag a tiéd is az volt azzal, hogy csak kihasznált) irreálisan rangaszkodik az ember, érdemes egy szakembert felkeresni, mert nem normális dolog. És ha ezt nem teszed rendben magadban, akkor a következő kapcsolataid is hasonlóak lesznek. Ugyan engem ez nem érint, de a környezetemben látom, hogy azok, akik irreálisan, sokszor már betegesen ragaszkodnak egy rossz kapcsolathoz, azok a későbbiekben sem valószínű, hogy normális, működő kapcsolatokat fognak kialakítani. Jobb még most rendbe tenni magad, mintsem elpazarolni 10-15 évet, meg átélni pár abnormális, adott esetben bántalmazó kapcsolatot.
ne igy fogd fel, nem pazaroltal el eveket. fiatal vagy meg elotted az elet.
fogd ez ugy fel hogy, tapasztaltabb lettel tanultal uj dolgokat elmenyeket, erzeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!