Az életed eredményeit pazaroltad már el?
Ilyesmire gondoltam, hogy lefogytál jelentősen, de visszahíztad.
Vagy dolgoztál egy munkahelyen kitartóan és elviselted a lehetetlen főnököd-kollégád, de az előrelépés előtt már nem bírtad tovább és leléptél.
Vagy ház és kocsi és kényelem, de mégis eldobtad, mert nem vol jó.
Vagy bejutottál az áhított iskolába sok melóval, de nem érezted magadat jól és inkább pá.
Szóal az ilyen örök újrakezdők miért csinálják ezt?
Elvesztettem a nehezen megszerzett elismertségemet, megbecsültségemet, a mindennapok hangulatát, és az anyagi biztonságot, amikor otthagytam a korábbi munkahelyemet.
Elvesztettem az anyagi függetlenségemet, amikor nem voltam képes munkát vállalni a lelkiállapoton miatt, hanem otthonom kényelmében vedeltem, és feléltem minden megtakarításomat.
Elvesztettem az otthonomat, amikor nem voltam hajlandó alkalmazkodni.
Elvesztettem a teljes vagyonomat, amikor túl nagy kockázatot vállaltam, és buktam.
Hát a súlyom az mindig változó...igazából annyira az nem érdekel.
Munkahelyemen egyszer mindennap betéptem (elég f..za munkahely volt) de kirúgtak miatta..pedig vissza mennék.
3 kocsim legalább összetörtem.
Hát újra kezdtem...persze de mindig van valami szar azért. 30f
Relatív ki mit tart pazarlásnak világi szemmel:D Főleg ha jó sürő az a lepel amit Isten rádobott.
ui: Jób könyvét javaslom olvasgasd, talán rájössz, hogy hol hibázol kérdező.:)
*sűrű
Ébresztő kérdező, mert nagyon alszol-mély álom van rád vetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!