Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz generációba születtem volna? Van még aki rajtam kívül így érzi?
Figyelt kérdés
Manapság egyre inkább úgy érzem hogy a mai "fiúk" leginkább csak azért csajoznak hogy "menők legyenek" és minél szebb csajt akarnak felszedni minél nagyobb domborokkal hogy minél gyorsan ágyba bujhassanak vele. Aztan otthagyják magukra a lányt és tovább már nem is tart egy párkapcsolat. Eltűnnek a szürke ködben, és keresik a következő csajt.Illetve a lányok is kiteszik a textilből mindenüket , mintha ők is erre hajtanának. Én meg annyira gyerekesnek érzem ilyenkor magamat, hogy én arra vágyok hogy valaki úgy udvaroljon mint a 80-90es években a "fiúk". Néha csak el képzelem hogy egy jóképű srác a gimi előtt vár és hoz egy szál rózsát vagy hogy elmegyek piknikezni egy sráccal, vagy akár elmegyek vele mértékkel inni. Meg hogy ne az legyen az alapvető hogy végigtapizzom mert a csajom es az enyém a mindene, hanem inkább mint régen amikor tisztelték a nőket és csak nagyon hosszu együtt töltött ídő után történt akármilyen fizikai érintkezés. Illetve értem én hogy a szép nők nyilvan mindenkinek jobban tetszenek de engem ne azért szeressenek a barátaim (haverjaim), illetve a barátom mert szép vagyok legalabbis ne ez legyen az első dolog ami megfog egy srácot. Nemtudom ti hogy vagytok vele... én manapság egyre inkább erre a gondolatívre hajlok csak nem hiszem hogy lesz olyan tökéletes srác aki tényleg ilyen. Vajon túl magasra tettem a lécet? (16/L)#generáció #Milyenek voltak a 80-90es évek?
2023. okt. 1. 12:26
11/13 A kérdező kommentje:
10.válaszoló: Nagyon sajnálom ha ez történt, mint azt a megjegyzésben is említettem, sajnos a lányok nagyrésze is túl rámenős. Nem mindig jönnek be a dolgok (szerencse is kell), adott személytől függ hogy kihez/mihez vonzódik, én inkább a romantikát más inkább a külsőt/pénzt(stb...stb-t) szereti.
2023. okt. 1. 16:45
12/13 anonim válasza:
Bár én más okból érzem hogy rossz generációba születtünk, de van kapcsolat a 2 között.
Mostanában próbáltam beszélgetni korombeliekkel, barátkozni vagy csak beszélgetni de olyan szárazak mint a 10 napos kenyér. Emellett ezek mondhatni érdektelenek voltak (ebből következik az unalmas).
Szóval ez még rátesz arra hogy nehezebben találj srácot akivel odáig vagytok egymásért. Nekem is jól esne, főleg ha még el is viselne.
Na meg mostanában neked (is) kell kezdeményezni, mert sok srác nem ír, 0 erőfeszítés. Ami szerintem a legfontosabb. Anélkül nem lesz semmi.
13/13 anonim válasza:
Te olyan srácokról beszélsz, aki eszméletlenül jól néznek ki, azok régebben is taplók voltak, mert tudták, hogy döglenek utánuk a csajok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!