Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor ezt vegyem jelnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ezt vegyem jelnek?

Figyelt kérdés
Nos, szóval van egy lány a suliban, 9.-es. Kb 1 hete random hozzám szólt mikor a folyosó szélén vártam az osztálytársam, hogy "hát te mit állsz a folyosó közepén?" Nem tudtam mit reagáljak, de nem is nagyon tudtam volna mivel rohant tovább, elég jóba van az egyik osztálytársammal ez a lány, mindig vele lóg, szóval sűrűn elmegy elöttem, és mindig cukkol-csipkelődik "már megint miért állsz itt" "miért itt támaszkodsz?" meg egyebek, de ezt mind mosolyogva, nevetve adja elő, nem tudom mire vélni hogy csak így random "belémköt" mindig, szimpatikus nagyon, és szívesen beszélgetnék vele, de állandóan társaságban van, a nevét meg nem akarom elkérni hogy rá írjak, személyesen szeretnék vele beszélni kettesben, ugyanis 2 oldalát látom ennek a labdának, vagy csak nagyon közvetlen és kedves mindenkivel, vagy pedig tetszek neki és így próbál nyitni, mind a 2 opció szerintem, de az osztálytársam elött vagy más elött meg nem akarok beégni, szimpatikus nagyon, de nem tudom hogyan állíthatnám meg úgy hogy ne égjek be elötte ha ki offol, nevét szeretném megkérdezni, és hogy lenne-e kedve ismerkedni mivel nagyon szimpatikus szerethető személyisége van.
nov. 30. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a gáz abban, hogy megkérdezed mi a neve/bemutatkozol neki?
tegnapelőtt 01:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos válaszoltam volna neki, pl.:

Terád várok.

tegnapelőtt 01:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Vissza szoktam neki szólni, csipkelődönk egymással, de nem akarok arcra esni, mert nagyon kedves lánynak tűnik, pont ezért félek attól hogy csak kedves, és valójában semmit sem akar.
tegnapelőtt 01:47
 4/9 A kérdező kommentje:
#1 Pont erre várok, ezt akarom, viszont nekem nagyon patkány osztályom van, és ha itt bárkiről tudsz valamit ami kicsit is gáz lehet, főleg ha ejtene a nő, akkor év végéig hallgathatnám.
tegnapelőtt 01:48
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
i ain readin allat 💀🙏😭
tegnapelőtt 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#4 Őszintén, mi a gáz abban, hogy tetszik egy lány? Milyen óvodás osztály vagytok ti, akiknél egy "bűnnek" számít?

Vagy ha ezzel cukkolnak, akkor válaszolj vissza annyit, hogy "veletek ellentétben nekem legalább volt tököm odamenni egy lányhoz".

tegnapelőtt 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt kifelejtettem, hogy ritkán kínálnak ilyen lehetőséget, szóval szerintem bánni fogod, ha kihagyod. A pofára esést pedig el lehet kerülni azzal, hogy nem ajtóstól rontasz a házba, vagyis nem azonnal szerelmet vallasz neki...
tegnapelőtt 12:47
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 Sajnos manapság ez az átlag hogy mindenki dedós, és mindenki beleköt mindenkibe, nekem meg nincs kedvem hallgatni meg veszekedni a sok barommal
tegnap 01:18
 9/9 A kérdező kommentje:
#7 nem tudom hol olvastad a szerelem vallást, én csak a nevét szeretném tudni, és ha úgy alakul elhívni egy kávéra egy séta mellett.
tegnap 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!